1
Fudbal

‘OKUPACIJA’: Knez Mihailova ulica danas kao da je u Kardifu (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.17 u 18:20

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra od 20.45 na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje Vels, a gosti će imati veliku podršku sa tribina, iako je udaljenost dve zemlje ogromna.

Pristalice ‘zmajeva’, kao i svih ‘ostrvskih’ selekcija, poznate su po svojoj vernosti. Nebitno je kolika je udaljenost od njihove zemlje do mesta gde će igrati Geret Bejl i drugari. Iako, prve zvezde tima nema, Velšani se nadaju pobedi u Beogradu i nastavku borbe za Mondijal u Rusiji. Zbog toga je veliki broj navijača pohrlio u Srbiju, a dokaz za to je snimak HotSporta iz Knez Mihailove ulice. Velšani su zauzeli mesta u skoro svim kafićima, baštama, barovima i pabovima u centru Beograda.

 

 

Sa lica mesta: Strahinja Nikolić

0
0

1 Komentara

  1. Samo da ne bude majmuna koji ce da nas predstave kao nnajgore na svetu, treba sesti s njima, popiti pivo, pokazati im lepote Beograda i sve ostalo. Da bude fer, sportski i korektno pre svega i da se vrate kuci tuzni (zbog poraza) ali i da im ostavimo lep utisak 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter