3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ESPANJOL ‘MENJA KURS’: Da li Ristić ostaje u Zvezdi?!

Objavljeno: 30.05.17 u 20:47

Kako već predugo traje ‘očijukanje’ Mihaila Ristića, odnosno Crvene zvezde i Espanjola, španski klub ima novu metu- Migela Lajuna.

Špancima je to postalo dosadno, pa su se okrenuli nekim drugim rešenjima, pišu pojedini lokalni medji u Kataloniji.

Navodno, Espanjol nije definitivno odustao od mladog reprezentativca Srbije, ali je sada će se mnogo više fokusirati na dovođenje odbrambenog igrača Porta.

Meksikanac je značajno skuplja opcija od Ristića, naime tržišna cena mu je oko 8.000.000 evra. Lajun igra na oba boka i baš kao i Ristić pogodan je za odrađivanje poslova u oba pravca.

Ristić je deo Zvezdinog seniorskog tima od 2014. godine, a veliki adut mu je predstojeće Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine u Poljskoj.

Do sada se pominjalo da bi transfer Mihaila Ristića u Espanjol trebalo da Zvezdi donese oko 2.000.000 evra.

Pripremila: Katarina Stevanović

0
0

3 Komentara

  1. Da li je istina da Zvezda prati napadaca Karola Angielskog (1996 god.) iz Piast Gliwice,cena mu je oko 150-200 hiljada eura,momak je proveo sezonu u drugoj Poljskoj ligi i proglasen je za najboljeg igraca sa 14 golova i 5 asistencija na 29 utakmica,upicao je i 3 gola za reprezentaciju do 20-god. na 8 nastupa.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bozovic nije dozvolio Risticu da igra. Za njega i za Zvezdu najbolje da ostane i da se pokaze (airmise) u punom sjaju. I cena ce mu znatno porasti.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bojim se da ce Rista otici za milion i po negde max.. zvezdi trebaju pare i to klubovi znaju.. za plavsica milion i po takodje.. vrlo je lose stanje.. ne znam kako ce izdrzati zvezda osim ako vlada ne da budzet za ovu godinu, barem 10 miliona evra, malo cemo da klecimo ali nema veze, tolko kosta seks sa nama..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter