2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VAGANJE BOŠKA ĐUROVSKOG: Zvezda u novom sistemu i sa iznenađenjem u veznom redu (FOTO)

Objavljeno: 27.05.17 u 10:30

Postoji opcija da se u startnoj postavi nađe iskusni Nenad Milijaš.

Od srede je trener Crvene zvezde Boško Đurovski zaključao kapije stadiona ‘Rajko Mitić’, kako bi skockao taktiku za finale Kupa Srbije.

I kako HotSport saznaje, izgleda da je prelomio da ‘iznenadi’ Partizan novim sistemom, koji je svakako oprezniji pozadi, pošto izostaje suspendovani defanzivac Abraham Frimpong.

FOTO: STARSPORT

Uloge štopera imace Damijen Le Talek i Luković, a ponekad će im strikno pomagati i Mičel Donald, kao osiguranje ispred gola Damira Kahrimana.

Izgleda da je izvesno da će po bokovima nastupati Plavšić i Milić, u vezi sa Holanđaninom biće Mihailo Ristić, a napred najbolji strelać Ričmond Boaci.

FOTO: STARSPORT

Ipak, postoji rebus oko nastupa Gejlora Kange, koji je zbog nediscipline bio eliminisan za poslednji prvenstveni meč sa Radničkim iz Niša. Reprezentativac Gabona nije ni trenirao dva dana punim gasom i velike šanse da bude starter ima iskusni Nenad Milijaš.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]Eventualni sastav Crvene zvezde: Kahriman, Petković, Le Talek, Luković, Anđelković, Donald, Ristić, Plavšić, Milić, Milijaš, Boaći.[/stextbox]

0
0

2 Komentara

  1. Prvenstvo i kup je izgubio ovaj sramni menadžment, nedorastao da vodi Zvezdu. Oni su samo radili za svoj džep dovodeći stihijski igrače iz Afrike. Ima još jedan na treninzima sa prvim timom. To je neki AUČO iz Ugande a već pripremaju centarhalfa iz Obale Slonovače. Zbog ovakvog katastrofalnog vođenja Zvezde, treba im zabraniti da sledećih 99 godina, oni i njihovi potomci, i privire na Marakanu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako rezerva iz kineskog drugoligaša Milijaš bude igrao danas to će biti odgovor kakav je Đurovski trener. Sa Milijašem u timu bi smo igrali sa 10 igrača protiv Partizana a Partizan je inače mongo brži i agresivniji od Zvezde. Sa njim u timu Zvezda će pretrpeti katastrofu.(napisano u 16:19, sat i 45 minuta pre utakmice).

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter