0
Domaći fudbal

RADOSLAV BATAK: Bolje su ušli u meč, ali smo uspeli da se vratimo (VIDEO)

Objavljeno: 17.05.17 u 23:14

Šef stručnog štaba Vojvodine, Radoslav Batak, nakon pobede svog tima nad Voždovcem izjavio je da je zadovoljan rezultatom i okarakterisao utakmicu kao pravu prvenstvenu.

Vojvodina je pobedila Voždovac rezultatom 0:2 (0:1) u pretposlednjem kolu plej ofa Super lige Srbije i tako i teoretski obezbedila plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

– Večeras je odigrana prava prvenstvena utakmica. Voždovac je odlična ekipa i bolje su ušli u meč, ali moji momci su uspeli da se vrate. U prvom poluvremenu, Voždovac je dominirao u posedu lopte, ali smo mi postigli gol iz prekida. Na pauzi između dva poluvremena, igračima sam rekao da budu strpljivi, jer ćemo sigurno imati prostora u tranziciji kad Voždovac izgubi loptu. To se i desilo tri-četiri puta, ali u završnici tih akcija ipak nismo imali dovoljno strpljenja. Ipak, posle toga smo postigli još jedan gol iz prekida, što je i rešilo utakmicu. Meč je bio fer i korektan i čestitam ekipi Voždovca – izjavio je Batak na konferenciji za novinare.


(Izvor: YouTube/Fk Vojvodina)

U narednom kolu, u nedelju sa početkom u 18:30 časova Vojvodina će na svom terenu dočekati ekipu Javora.

Pripremila: Katarina Stevanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter