0
Evropske lige

FOTO: Twitter, footballitalia

JUVENTUS NE PREPUŠTA NIŠTA SLUČAJU: Novi ugovor za Mandžukića

Objavljeno: 17.05.17 u 10:40

Mario Mandžukić je fantastičnim igrama naterao upravu Juventusa na potez koji će mnoge iznenaditi. Naime, dve godine pre isteka ugovora, uprava torinskog kluba će sjajnom Hrvatu ponuditi novi, i to vredan milion i po evra više!

Mandžukić trenutno u Juventusu igra za 3,5 miliona evra i ima ugovor do 2019. godine, a kako prenose italijanski mediji, uprava torinskog kluba mu je ponudila produžetak na još godinu dana, pa će Mandžukić u Torinu biti do 2020. godine, i to za pet miliona evra.

Mandžukić je u Juventus stigao 2015. godine, iz Atletiko Madrida, a posle Modrića, Lovrena i Rakitića bio bi najplaćeniji fudbaler iz Hrvatske.

On je postigao devet, namestio osam golova ove sezone, a posebno raduje navijače Juventusa način na koji se uklopio u sistem igre Masimilijana Alegrija, gde Mandžukić na levom krilu iz meča u meč pruža sjajne partije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter