0
Evropske lige

PRINC RIMA NAŠAO NOVI KLUB: Legende italijanskog fudbala ne dozvoljavaju Totiju da završi karijeru!

Objavljeno: 16.05.17 u 19:33

Prema navodima italijanske štampe Frančesko Toti bi po okončanju sezone u Romi mogao da se preseli na Floridu.

Utakmica sa Đenovom 28. maja na rimskom Olimpiku označiće kraj jedne ere fudbalskog kluba Roma ali i celokupne Serije A. Tog dana legendarni kapiten „Vučice“ odigraće poslednju utakmicu za svoj voljeni tim, ali to neće biti i definitivno zbogom igračkoj karijeri.

Iako je Frančeska Totija vrlo teško zamisliti u nekom drugom dresu do Rominog, to će se prema pisanju italijanske „Gazete delo sport“ dogoditi. Doduše neće to biti neki evropski klub, već će se preseliti u američku MLS ligu.

Ovaj ugledni italijanski list piše da će se Toti od naredne sezone preseliti na Floridu gde će zaigrati za ekipu Majamija.

Na ovakav korak legendarna Romina desetka odlučila se na nagovor još dve legende italijanskog fudbala, Paola Maldinija koji je jedan od suvlasnika ovog kluba i Alesandra Neste koji je tamo trener.

Oni će tako barem još na neko vreme odložiti konačni odlazak Totija sa fudbalske scene i omogućiti Amerikancima da na delu vide još jednog velikana svetskog fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter