0
Evropske lige

POSLE OVOGA BI SRUŠILI I BAJERN: Pogledajte motivacioni govor nemačkog trenera koji je zapalio internet (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.17 u 17:28

Pomoćni trener nemačkog drugoligaša, Arminije iz Bilefelda uoči utakmice sa Braunšvajgom održao je motivacioni govor koji do maksimuma naoštrio njegovu ekipu.

Koliko je njegova poruka upućena igrači ozbiljno shvaćena govori i rezultat utakmice, a on je bio 6:0 u korist Arminije koja vodi grčevitu borbu za opstanak u popularnoj „Cvajti“.

Ponesen značajem ove utakmice pomoććni trener ekipe iz Bilefelda, Karsten Rump održao je vatreni govor svoim igračima, nakon kojeg su jednostavno morali da „izgore“ na terenu za pobedu.

– Dobro me slušajte, napolju je 25.000 ljudi koji čekaju da izađete i eksplodirate. Obećajte mi da ćete dati sve za vaša porodice, decu, roditelje, bake i deke, da ćete dati sve u ovih 90 minuta i pobedićete. Obećavate? – urlao je Rump.

Inače ekipa Braunšvajga nalazi se na trećoj poziciji na tabeli i za njih je ova utakmica bila izuzetno značajna, jer bi u sločaju pobede uoči poslednjeg bili na deobi prvog mesta sa Štutgartom i Hanoverom.

Ipak nakon ovakvog motivacionog govora protivničkog trenera nisu imali šanse.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter