0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

PREMIJER LIGA: Sprečen skandal na kraju, Čelsi overio titulu pobedom (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.17 u 23:15

Španac je uspeo u nameri da isprovocira svoje rivale večeras.

Imali su zbog čega igrači Votforda da budu isfrustrirani danas, a ‘šlag na torti’ je bio potez Pedra.

Čelsi je poveo preko Džona Terija posle čega je ekspresno izjednačio Votford golom Kapuea nakon greške kapitena ‘plavaca’ u odbrani. Za desetak minuta je iz nove dobre prilike ponovo Čelsi imao vođstvo prvim golom u sezoni Aspilikuete.

Na početku drugo poluvremena se i Bašuaji upisao u listu strelaca, ali su gosti uspeli da se vrate. Prvo je Janmat bio strelac, a potom i Okaka tri minuta nakon što je na terenu zamenio Nijanga. Onda je usledio hladan tuš na dva minuta do isteka regularnih 90 minuta. Fabregas je savladao Gomeša i ponovo je Votford imao zaostatak.

Drugi žuti karton je za manje od 10 minuta dobio Predl zbog dva gruba starta i strasti su bile uzburkane. Na to je ‘ulje dodao’ Pedro koji je provocirao igrače Votforda i ramenom zakačio Behramija što je bilo dovoljno da se četvorica igrača gostiju sjure ka Špancu u želji da se obračunaju.

Sudija Mejson i igrači Čelsija su sprečili veći incident, a sve se završilo žutim kartonima za Troja Dinija i strelca trećeg gola za Votford, Okaku.


Scuffle Between Chelsea And Watford! by wifutty

Rezultati by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter