5
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2016-2017 Play Off Crvena Zvezda v Mladost (Lucani) Beograd, 13.05.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PARTIJA SEZONE U PRAVI ČAS: Sjajnu rolu veziste Zvezde videli Španci na delu, da li raste cena?

Objavljeno: 14.05.17 u 09:50

Espanjol poslao trenera iz mlađe selekcije da se uveri u kvalitete talentovanog veziste Crvena zvezde.

Ponekad je igraču dovoljno i petnaestak minuta da provede na terenu i pokaže talenat, a to je uspeo Mihailo Ristić na utakmici protiv Mladosti iz Lučana. Sjajna rola je otvorena majstorskim pogotkom sa dva odlična poteza, a onda je usledila perfektna asistencija za još jedan gol crveno-belih.

Izgleda da je bar sada jasno da uloga ofanzivnog veznog igrača najvise paše momku iz Bijeljine, koji uskoro treba da konačno utanači odlazak u Španiju.

Kako saznaje HotSport, Espanjol je poslao trenera iz mlađih kategorija da se još jednom uveri u kvalitete Ristića i utisci su povoljni, što je svakako dovoljan razlog za poslednji korak.

Ukoliko nastave sa odugovlačenjem misije postoje opcije i iz Belgije i Holandije i dva kluba će do kraja sezone ispratiti ucinak veziste.

Crveno-beli su na leto planirali prodaju svog učenika, kao i renoviranje tima na mnogim pozicijama. Ova tema je započeta pošto vremena nema mnogo i već sredinom jula sledi start nove sezone na domaćem i evropskom koloseku.

0
0

5 Komentara

  1. Ristić treba da igra centralnog veznog a ne Kanga, sa učinkom od dvadesetak izgubljenih lopti po utakmici. Već sredinom jula sledi start nove sezone na domaćem i evropskom koloseku a Zvezda će tek tada početi da stvara tim za sledeću sezonu. To će biti kasno! Kada sam još u januaru, na raznim portalima pitao zašto Zvezda tada nije stvorila tim, koji će se uigravati tokom proleća, dežurni inspektor Blaža, me je ismejavao, A, pogledajte dokle su Zvezdu doveli ti veleumovi iz zvezdinog menadžmenta, sa svojom fatalnom politikom o dovođenju stranaca. Zahvaljujući njima, danas Zvezda zauzima izvanredno drugo mesto i ima ekipu u rasulu, bez perspektive!

    0
    0
    Odgovori
  2. DOKLE BRE … od nikakvog igraca u ovakvoj nikakvoj zvezdi … je rezerva … tolike bajke o njemu napisaste … za rad opravdanja rada BANKOMATA … kao u slucaju GRUICA …

    0
    0
    Odgovori
  3. NE, ne raste cena, naprotiv, ONA IM je NEPOVRATNO PALA IGRAMA U DERBIJU, TU RASTE I PADA..CENAAAA .!. XXAAXXAA .!. KRALJEVICI&PROSJACI..CRNO&CRVENO..DVE OBALE, DVA SVETA, JEDAN POBEDNICKI, A DRUGI IZDAJNICKIII .!. XXAAXXAA .!. PARTIZAN IZNAD SVIH !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter