4
Evrokupovi

KAKAV RAT RONALDA I TORESA: Razmenili uvrede koje ne priliče zvezdama svetskog fudbala! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.17 u 12:14

Ovih reči postideli bi se mnogi, a sve to nije promaklo oku kamere.

Sinoćnu utakmicu polufinala Lige šampiona između Atletiko i Real Madrida obeležio je i sukob Fernanda Toresa i Kristijana Ronalda, za koji smo tek dan kasnije dobili ‘transkript’.

Naime, neposredno posle gola Iska, kojim je Real i slomio otpor ‘jorgandžija’, a tik pred kraj prvog poluvremena, Tores je izazvao kavgu o kojoj se jutro posle utakmice uveliko priča.

– Šta je sa tobom – upitao je Tores Ronalda i poprilično grubo ga odgurnuo.

Ronaldo, ovog puta, nije jurio sudiju da tuži ‘El Ninja‘ već je širokim osmehom odgovorio provokacijom,

Ti si klovn. Idi kući, idiote – rekao mu je Ronaldo.

Zatim se umešao i sudija Čunejt Čakir, koji nije reagovao sankcijama za dvojicu sukobljenih igrača, da bi poentirao Tores.

– Ku*vin sine! – viknuo je na Portugalca.

Ronaldo je nastavio da se ceri i prećutao je. Da je kasnije postigao gol sigurno bi tada odgovorio Špancu, ali pošto se nije upisao u strelce, replicirao je posle utakmice.

– Real je uvek bio i uvek će biti veći klub od Atletika. Baš kao što je Mančester junajted veći od Liverpula – ispalio je ‘otrovnu strelicu’ Ronaldo prema Toresu, bivšem rivalu kada su obojica nastupali na ‘ostrvu’ za pomenute klubove.

(Izvor: youtube / GOALS OF THE DAY)

0
0

4 Komentara

    • U svakom! Manchester dovodi igrace koje Liverpool ne moze ni u snu,jeste trenutno igraju lose MU ali ne znaci da je Liverpool veci i oni su sranje ove sezone kao i SVAKE 🙂

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter