2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUDIJSKA KOMISIJA UZVRAĆA UDARAC VEČITIMA: Saopštenje koje će propisno uzbuniti javnost

Objavljeno: 08.05.17 u 19:45

Sudijska komisija je, nakon niza optužbi o favorizovanju Crvene zvezde ili Partizana, odlučila da je vreme da „uzvrati udarac“.

Tim povodom je izdala saopštenje, o kom će, zasigurno, biti reči, a koje prenosimo bez izmena:

„Suočeni sa rečnikom i uvredama koji ne idu uz funkciju direktora jednog velikog kluba, a sve zbog istine i gotovo neizdrživog pritiska na sudije i članove sudijske komisije, želimo da postavimo nekoliko pitanja.

Pitamo, najpre, direktora Crvene zvezde ko je od njegovih saradnika ulazio u svlačionicu i vršio pritisak na sudije tokom poluvremena utakmice četvrtfinala Kupa Srbije između njegovog kluba i Mladosti iz Lučana? Ko je od njegovih službenika zvao glavnog sudiju meča Napredak – Crvena zvezda, odnosno zašto su ponovo njegovi ljudi vršili pritisak, pre meča, na arbitra utakmice Voždovac – Crvena zvezda?

FOTO: STARSPORT

Pitamo i direktora Partizana ko je ispred kluba zvao glavnog sudiju meča četvrtfinala Kupa Srbije između Voždovca i Partizana? Ko je u ime kluba zvao i sudiju utamice Partizan – Radnik? Kako je moguće da jedan veliki klub dozvoli transparent sa telefonskim brojevima sudija i objavu njihovih lica na svojoj zvaničnoj televiziji, svesno stvarajući pritisak i medijsku hajku protiv članova sudijske organizacije.

FOTO: STARSPORT

Zbog svega navedenog apelujemo na rukovodstvo dva naša najveća kluba da ne traže alibi za svoje eventualne neuspehe, već da se okrenu sebi i radu u svojim klubovima. Ovakvim svojim delovanjem oni nanose štetu sudijskoj organizaciji, kao i svim klubovima naše elitne lige. Istovremeno, ovim putem obaveštavamo javnost da je Fudbalski savez Srbije formirao Etičku komisiju koja će se ubuduće baviti ovakvim pritiscima i napadima, odnosno slučajevima koji štete srpskom klupskom fudbalu.“

0
0

2 Komentara

  1. Voleo bih jednom da vidim da se sudi posteno i da vidimo gde bi bili zvezda i partizan a bogami i vosa da se ne dosudjuju sumnjivi penali da kad igrac zasluzi crveni ili zuti da ga i dobije a ne da se gleda u kom klubu igra i dal vec ima zuti karton da se sudi ofsajd i ako je to prelomna utakmica i ako je to devedeseti minut a sudije ako neko vrsi pritisak da to i prijave a ne da cute i uzimaju koverte a kad ih javnost napadne krivica se prebacuje na drugoga pa boga mi krivi ste isto kao i oni

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter