0
Evropske lige

PRIMERA: Real deklasirao otpisanu Granadu i korak je bliži kruni (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.17 u 22:35

U 35. kolu špankse Primere Real Madrid je kao gost savladao otpisanu Grandau 4:0 (4:0) i sada ponovo ima isti broj bodova kao Barselona sa utakmicom manje.

Nisu učenici Zinedina Zidana imali težak posao u 35. kolu šapnske Primere. Išli su u goste prežaljenoj Granadi i prošetali se. Naime, ‘kraljevskom klubu’ je bilo potrebno samo 45 minuta da do nogu potuku domaćina. Real je poveo već u 3. minutu kada je Vaskez uposlio Rodrigeza, a ovaj pogodio za 1:0. Samo osam minuta kasnije bilo je 2:0, a ponovo je strelac bio Kolumbijac. Real je do trećeg gola stigao u 30. minutu, a strelac je bio Morata. Španski napadač je pet minuta kasnije postavio konačnih 4:0. Real je do kraja meča stvorio još nekoliko šansi, ali promene rezultata nije bilo.

Real Madrid sada deli prvo mesto sa Barselonom sa 84 osvojena boda, ali i utakmicom manje protiv Selte kao gost. Kada će taj meč biti odigran još uvek nije poznato zbog obaveza ‘kraljevskog kluba’ u Ligi šampiona.


Granada CF 0-4 Real Madrid – All Goals… by lifefoot

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter