5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI NAPADAČ IDE: Evropski velikan zainteresovan za Ričmonda Boaćija?

Objavljeno: 05.05.17 u 00:13

Napadač iz Gane došao je ove zime u Crvenu zvezdu kao pozajmljeni igrač Latine do juna sledeće godine, ali izgleda da ovo leto neće dočekati na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Ričmond Boaći jedna je od svetlih tačaka Crvene zvezde ovog proleća. Napadač iz Gane trese mreže u Srbiji, a to nije ostalo nezapaženo širom Evrope. I dok pojedini domaći mediji Boaćija šalju u Rusiju i Lokomotivu iz Moskve, inostrani mediji igrača iz Gane šalju u evropskog velikana sa zapada.

Naime, kako prenosi ‘Ghana Soccenet’ Ričmond Boaći bi karijeru mogao da nastavi u Lionu. Naime, ‘lavovi’ bi Latini platili oko dva miliona evra, a naravno Crvena zvezda se ne bi ništa pitala, jer je igrač samo na pozajmici u Beogradu.

Pored Liona pominju se još Birmingem i Verona. Ipak, treba sačekati kraj sezone i početak prelaznog roka. Ako Boaći nastavi da trese mreže u preostala četiri kola, nema sumnje da će upravi Crvene zvezde biti teško da ga sačuva u pohodu na Evropu.

Baoći je za Crvenu zvezdu odigrao 12 utakmica i postigao je sedam golova. Do sada je najefikasniji bio u dresu Sasuola gde je na 66 utakmica ukupno postigao 21 gol.

0
0

5 Komentara

  1. Ovako..Boaci je pozajmljen igrac Crvenoj zvezdi ali Latini ide samo milion od transfera a razlika ide na stadion Rajko Mitic…Takvi su ugovori o pozajmicama…Pre pisanja tekstova naucite nesto o poslovanju..pozz

    0
    0
    Odgovori
  2. Lion velikan?!? Hahahaha… Nije istina, meni su javili da se Barcelona i Real dogovaraju ko će da ga uzme. Svidelo im se kako je odglumio penal protiv Vojvodine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter