0
Evrokupovi

FOTO: manutd.com

LE (POLUFINALE): Mančester na korak do finala (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.17 u 23:05

U prvom meču drugog polufinalnog para Lige Evrope Mančester junajted je kao gost savladao Seltu 1:0 (0:0) i stekao lepu prednost pred revanš za sedam dana na Old Trafordu.

Posle Ajaksa i Mančester junajted je napravio veliki korak ka finalu Lige Evrope. Četa Žozea Murinja je iskusno stigla do pobede u Vigu 1:0, što je više nego lepa prednost pred revanš na ‘Teatru snova’. Igrač odluke bio je Rašford koji je postigao prelep gol u 67. minutu utakmice.

Ipak, prva je zapretila Selta. Radoja je centrirao, a Vas je glavom šutirao pored gola. Nedugo zatim, u 20. minutu velika šansa za Rašforda, ali je on pucao pravo u Alvareza. Petnaest minuta kasnije nova lepa šansa za Junajted, ali je Alvarez ponovo bio bolji, ovoga puta u duelu sa Mhitarijanom. Najbolju šansu Mančester je imao u 38. minutu kada je Lindgard izašao sam na Alvareza, ali je golman Selte ponovo bio pobednik.

Drugo poluvreme je počelo šansom za Aspasa. U 59. minutu do gola je mogao i Sisto, ali je golman gostiju Romero bio na mestu. Kazna je usledila u 67. minutu kada je Rašford iz slobodnog udarca postigao prelep gol. Posle gola od Selte nismo videli više ništa. Mančester se povuka i branio stečenu prednost – 1:0.

Revanš meč između Mančester junajteda i Selte igra se za sedam dana na stadionu Old Traford. U drugom polufinalnom paru Ajaks pred gostovanje Lionu vodi sa 4:1.


Marcus Rashford Goal HD – Celta Vigo 0-1… by Highlights-Serie-A

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter