2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Još jedan fudbaler Partizana odlazi u Kalčo!

Objavljeno: 03.05.17 u 10:23

Klub i napadač dogovorili uslove selidbe u Italiju posle Nove godine.

Posao je završen! Posle Nikole Milenkovića, iz Partizana se u Fiorentinu seli i Dušan Vlahović (17), pošto je, nakon nekoliko nedelja razgovora, precizirano sve oko transfera u Italiju.

Kako HotSport saznaje, što smo ekskluzivno najavili još u februaru, klub iz Firence crno-belima će platiti 1,7 miliona evra, plus bonus od 500.000, u zavisnosti od broja nastupa u Seriji A.

Vlahović je utanačio svoje uslove za petogodišnji ugovor, koji stupa na snagu 1. jula, a Vlahović će u Partizanu ostati do januara 2018, pošto tek 28. januara postaje punoletan.

Tako je okončana priča sa talentovanim tinejdžerom, koji je poslednji zvanični nastup imao u oktobru, nakon čega su usledili problemi za povredom prednje lože, Nakon oporavka, Vlahović nastupa za „B“ tim Partizana, a biće reči o njegovom statusu u narednom periodu. Poznato je da odmah po dolasku u Italiju sledi pozajmica do juna, kako bi se kalio.

 

0
0

2 Komentara

  1. Komentar…igraca koji neigra dobija obestecenje partizan. odlicno mada Muslim da su mogli jos tih 500.000. uzeti Ali sta je tu je. bitno je da se crate dugovi.I upravi savetujem svaki euro of prodaje igraca vratiti dug story je moguce vise. nadam se da CE mihajlovica prodati za tri kao story je bilo zimus pricano.I to je vec deset sa milenkovicem.onda idu mimetic jevtovic..nadam se 1.5 mil.za obojicu.I Everton Leonardo nadam se pet of obojice. I to bi bilo za ovo leto. ako bi za djurdjevic dosla ponuda deset mil. odmah UCI u aranzman .zatim se restartovati I krenuti iz pocetka.

    0
    0
    Odgovori
    • Ау човече, једино ако их заједно све продају за 15 милиона а и шта ће онда, какав Ђурђевић 10 милиона , није ово игрица, а иначе Влаховић је ваљда огроман таленат требао се калити па за меће паре

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter