0
Fudbal

FOTO: FC Sidney

ZAGOLICAO MAŠTU DELIJAMA: Ninkoviću nedostaje Srbija…

Objavljeno: 01.05.17 u 19:14

Sidnej je ligaški deo sezone završio na prvom mestu, a ubedljivom pobedom nad Pertom plasirao su u veliko finale plej-ofa protiv Melburn Viktorija 7. maja.

Za sjajne rezultate nebesko-plavih najzaslužniji je najbolji igrač tamošnje lige Miloš Ninković. Srpski plejmejker doživeo je novu mladost na najudaljenijem kontinentu, ali je 32-igrač istakao da mu je želja da se što pre vrati u Srbiju. Ipak, nije razlog fudbal, već porodica koja je hiljadama kilometara daleko.

– Skoro 15 godina igram u inostranstvo, a roditelji mi imaju 60 godina, tako da je došlo vreme da sa njima provedem više vremena – istakao je Miloš Ninković.

Potom je otkrio šta je potrebno da bi bio maksimalno srećan u Australiji i dao je pomalo šaljiv odgovor.

– Izvršni direktor Toni Pinjat me je pitao šta treba da uradim da bi ostao u Sidneju. Rekao sam mu da mi dovede roditelje, a on mi je doveo suprugu – našalio se bivši vezista Čukaričkog i Crvene zvezde.

Nagrada ‘Džon Vorner Medal’ je najveća nagrada koju jedan igrač može da dobije u Australiji, a ona je ove sezone pripala Milošu Ninkoviću.

– Ovu sezonu smo učinili neverovatnom. Mislim da mnogo igrača, posebno iz mog tima, zaslužuje ovu nagradu. Oni imaju jednu neverovatnu sezonu, ali možda sam ja odigramo za nijansu bolje od ostali. Stručni štab je takođe uradio veoma, veoma dobar posao – zaključio je Nine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter