0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILJENIK GROBARA ‘PECNUO’ DELIJE: Sećate li se čuvene izjave i sezone 2006/07 (FOTO)

Objavljeno: 01.05.17 u 11:36

Ni nekadašnjem igraču crno-belih nije promaka jučerašnji derbi kola u Superligi.
Dosta bure je izazvao meč Crvene zvezde i Vojvodine.

Jedan od onih koji su prokomentarisali odluku sudije Srđana Obradovića da dosudi penal Crvenoj zvezdi nakon duela koji su u kaznenom prostoru gostiju imali Vukasović i Boaći jeste Milan Smiljanić.

Popularni Lola se preko svog Instagram profila obratio i napravio paralelu između dve odluke arbitra Obradovića. Prve sa 153. ‘večitog derbija’ kada nije uočio da je lopta napustila igralište pre gola Kange, a potom i juče dosuđenog penala koji po mišljenju Smiljanića nije postojao.

– Ne tražim alibi, ali sudija Obradović koji nije video da je lopta izašla van terena na ‘večitom derbiju’, svira penal Zvezdi protiv Vojvodine koji nije postojao, napisao je Milan Smiljanić uz jednu od najpopularnijih fotografija ovog veka vezanu za rivalitet dva najveća srpska kluba.

Ta fotografija je nastala nakon 128. ‘večitog derbija’ kada je Partizan porazio na ‘Marakani’ Zvezdu rezultatom 4:2 i uspeo da smanji zaostatak na tabeli na devet bodova i uvede u barem nešto neizvesniju borbu za titulu. Posle te pobede je na konferenciji za medije Smiljanić rekao kako je Partizan ‘zaključao Marakanu’ i da crveno-bele treba da bude sramota ukoliko osvoje titulu.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter