0
Fudbal

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

PRAVDA: Nas zbog Đenove ‘izbacili sa EP’, Albanci zbog istog ‘potapšani po ramenima’

Objavljeno: 27.04.17 u 19:26

Da li vredi uopšte više biti pod okriljem nefudbalskih i političkih organizacija kakve su FIFA i UEFA, još jedan šamar pravdi od onih sa visokim vrednostima.

Divljanje srpskih navijača u Đenovi nismo zaboravili i stidimo ih se, ali da li bi trebalo. Posle prekida utakmice Italija-Srbija, ‘orlovi’ ne samo da su novčano kažnjeni već su taj meč bez borbe izgubili 3:0, a takođe našem timu su oduzeti bodovi. Kasnije je plasman na EP u Poljskoj i Ukarijini 2012. godine bio samo misaona imenica…

Danas je potvrđeno da pravda ima dva lica, a da je UEFA ‘cica sa dva lica’. Naime, Albanci su prekinuli bakljadama meč u Palermu protiv Italije u kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo, a od kazne ‘ništa’. To jest malo po džepu. Naime, UEFA je odlučila da FS Albanije mora da plati 92 hiljade evra.

Podsetimo, Albancima ovo nije bio prvi incident, oni se stalno ponavljaju, ali su kazne iste. Takođe, kažnjena je i Italija zbog loše organizacije meča sa 14 hiljada evra.

Da li bi Srbija bila izbačena da su u Palermu ovo uradili naši navijači?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter