2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEKIMA SE NEĆE SVIDETI: Zvezda – Vojvodina sudi čovek koji je napravio najveću grešku u ovoj deceniji (FOTO)

Objavljeno: 27.04.17 u 15:31

Delegirani su arbitri za narednu rundu domaćeg prvenstva.
Srđan Obradović i Vlado Glođović će suditi utakmice Crvene zvezde i Partizana.

U žiži će biti duel aktuelnog šampiona i Novosađana, kako zbog incidenta koji su imali čelni ljudi Vojvodine u loži stadiona u Humskoj, kao i zbog podatka da će ovu utakmicu suditi čovek koji nije video da je uoči pogotka Zvezde u 153. ‘večitom derbiju’ lopta celim obimom bila u gol-autu.

Obradoviću ovo nije prva utakmica da sudi nekome od ‘večitih’ nakon sporne odluke, ali će svakako delilac pravde biti u centru pažnje u Ljutice Bogdana. Nakon pomenute utakmice je Srđan Obradović od strane Fudbalskog saveza Srbije sankcionisan sa 100.000 dinara, a meč koji je sudio Partizanu jeste protiv Radnika kada je svirao penal za crno-bele i isključio jednog igrača tima iz Surdulice.

Utakmicu Partizan – Napredak će suditi Vlado Glođović koji je takođe imao nekoliko sportnih odluka u prethodnom periodu.

FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Odluka sudijskog odbora, pokazala je da oni nemaju ni stida ni obraza! Umesto jednostavno da tu zvezdinu sudijsku stalu zatvore ili raspuste a njenu konjicu posalju na ispasu,, oni ih kao u inat , kao da zabadaju siljak u nos Partizanu, delegiraju glodjovica Partizanu a obradovica Zvezdi! Sta vele, crknite, evo vam ga da shvatite da smo svemocni! Masala, i aferim! Mene je fudbal davno napustio, sa glodjovicima, obradovicima, simovicima, nikolicima… ilicima,vasicima m.vujovicima,s.jovanovicima….. eto ,zbog tih pi.ketina i te konjusnice sam isterao fudbal iz duse. Eto ga glupim gancima, neka zive u iluzijama da im kupljene titule nesto znace! A pozivam sve grobare da masovno izvizde glodjavog ceo mec, na svaki njegov zvizduk! Da ga izlude ceo mec! A hbs sampionat, svakako su ga pojeli skakavci i vucicevi uhljebi! Ja ovo pisem od z.b.nc.je a ne kao neki pa ljubitelj fudbala. On me vise ne interesuje kao sport, vec cisto kao ulicno-bulevarska mentalna profuknjaca. Fudbal u Srbiji je postao starleta koju nabija svaki ganci, uzivajuci u njenoj vestackoj lepoti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter