0
Evrokupovi

ŠEKSPIR: Ponosni smo

Objavljeno: 19.04.17 u 10:58

Lester je sinoć završio takmičenje u Ligi šampiona nakon što je odigrao 1:1 sa Atletiko Madridom (prvi meč završen pobedom Atletika 1:0), a trener „Lisica“ Kreg Šekspir je rekao da bi svi koji vole klub trebalo da budu ponosni.

– I navijači i vlasnici i igrači bi trebalo da su ponosni na sve što je urađeno ove sezone. Zalaganje, posvećenost… sve je izvanredno, istakao je Šekspir a preneli su mediji u Engleskoj.

On je uveren da je ekipa dokazala da titula prošle godine nije bila slučajna:

– Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, ali nas je poremetio primljeni gol. Znali smo da su nam potrebna još tri, zato sam odlučio da promenim ponešto. Ipak, jedno je sigurno, nakon ovakvog rezultata i ovakvog dvomeča protiv ekipe kalibra Atletiko Madrida ne možete nas diskreditovati, zaključio je Šekspir.

 

Da li je bajka gotova, ili je ovo bio tek prvi čin, videćemo već naredne sezone. Ali, jedno je sigurno – Lester nastavlja da oduševljava.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter