5
Evrokupovi

ŠTA URADI, SUDIJA: Kašai osakatio Bajern, najgori crveni karton u istoriji Lige šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 18.04.17 u 22:35

Real iz Madrida i Bajern iz Minhena u Madridu igraju meč za plasman u polufinale Lige šampiona, a tim iz Madrida od 84. minuta ima igrača više. I to bez ikakvog razloga.

U prodoru je bio Asensio, kada je Arturo Vidal startovao. Pao je fudbaler Reala iz Madrida, a sudija Viktor Kašai nije se dvoumio – istog trenutka je izvukao žuti karton i udaljio Čileanca sa utakmice.

Ipak, snimak pokazuje da je Vidal odneo čistu loptu, te da nije postojao ni najmanji razlog da Mađar isključi Vidala. A ovakve stvari ne bi smele da se dešavaju na nivou takmičenja kakvo je završnica Lige šampiona.

Kako god se završila utakmica, nema sumnje da nas očekuje poprilično burna reakcija tima iz Minhena, pošto bi sudijska greška, uprkos sjajnom izdanju, mogla da ih košta borbe za trofej Lige šampiona.

(Youtube/Arbaz sayed)

U toku je prvi produžetak, a rezultat je 2:1 za tim iz Minhena. 

 

0
0

5 Komentara

  1. Zato mrzim ovaj real jer je pederska ekipa i imaju pare tako i sudije poltrone koje sviraju sve kao sto je ocigledno bilo sinoc protiv bajerna.ove sudije da ima pravde teba poslat kuci da cuvaju ovce a ne da kvare nesto sto je liga sampiona ili kup uefa.

    0
    0
    Odgovori
  2. a da nije slucajno kriv bozovic i njegova banda sto ga drzi i bodri da je ovo prava zvezda da igraju dobro i ako ni jedna lopta na polovini nije isla po zemlji nego sve neki nabacaji sudija je samo pomogao a zvezda sama sebe povedila a navijaci oni pravi kuci sede i jedu svoje zivce dok narkomani narkodileri i po koji zalutali navijac sede na onim tribinama i tapsu i bodre i skandiraju da su pravi davno bi zapalili i bozovica i terzica i kopletnu crnogorsku gamad sto se uvalila u nas klub i sisa mu i zadnju paru koju ima

    0
    0
    Odgovori
  3. Kao prvo razloga nije bilo da iskljuci Leonarda to je bilo malo koskanje i nervoza dok sudija nije gledao,to je sastavni deo fudbala,Tawamba je gol dao glavom,i vas Manojlovic se obesio njemu oko vrata nije ni gledao gde je lopta. Faula nije bilo. Istina boli,krali ste godinama ali veceras nista mogli!

    0
    0
    Odgovori
  4. E to vam je najvažnije!!!
    Nije važno što lopovčina Grujić nije isključio Leonarda kod 1-1 i što je Tawamba igrao rukom i sudario se sa golmanom u restriktivnom prostoru.
    Ovo je važnije za srpski fudbal.
    Kashai je pogrešio a Grujić je režirao rezultat. Ali nebitno vam je to, razumem.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter