0
Fudbal

DEBI U DRESU SRBIJE: Natalija Vorkapić i Andrea Šipetić uspešno počele reprezentativnu karijeru

Objavljeno: 13.04.17 u 17:34

Polaznice škole fudbala Atakante, a trenutno fudbalerke Crvene zvezde, bile su deo reprezentacije Srbije do 16 godina na UEFA razvojnom turniru u Bugarskoj.

Dve fudbalerke FK Atakante, trenutno članice ŽFK Crvena Zvezda, Natalija Vorkapić i Andrea Šipetić postale su reprezentativke Srbije i debitovale za U16 selekciju na UEFA razvojnom turniru u Bugarskoj.

Mlađe kadetkinje su postigle veliki uspeh, i u konkurenciji Estonije, domaćina Bugarske i reprezentacije Farskih Ostrva, osvojile prvo mesto.

Ekipa Estonije savladana je sa 2:0, Bugarke su pale tek nakon izvođenja penala (posle regularnog toka 1:1), dok su juče u zadnjem meču srpske igračice pobedile Faranke sa 1:0 i tako pokazale da ženski fudbal u Srbiji ima lepu budućnost.

U FK Atakante su svi prezadovoljni uspehom koji su postigle Natalija i Andrea i tako pokazale svima da sa pravim treningom, upornošću i istrajnošću može da se ‘dočeka’ i ono najlepše, a to je dres sa državnim grbom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter