0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

VELIKA PROMENA: ‘Ozloglašeni’ bivši igrač Partizana se seli u Englesku?

Objavljeno: 08.04.17 u 12:04

Bivši fudbaler Partizana, a sada Đenove, na korak je od prelaska na ‘ostrvo’, posle samo nekoliko meseci boravka u Italiji.

Početkom godine Nikola Ninković je izbio u prvi plan kada je igrao u fenomenalnoj formi i razbijao čak i timove poput Milana. Golovi o kojima su svi mediji naširoko pisali su ‘splasnuli’ u drugi plan dolaskom novog trenera Andree Mandolinija.

Zatim je dospeo u javnost zbog svađe sa navijačima Partizana na Instagramu, što je još više razbesnelo mnoge simpatizere crno-bele boje, sa kojima je Ninković bio u sukobu još u vremenu boravka u Humskoj.

Zato se već sada priča da bi popularni ‘Džigi‘ mogao da promeni sredinu i da već od leta zaigra na ‘ostrvu’. Kako pišu evropski mediji, za njega je zainteresovana Aston Vila, koja će i sledeće sezone ostati da tavori u Čempionšipu i žele da oforme tim koji bi im doneo povratak u elitu.

Jedino bi radna dozvola mogla da bude problem, ali je to korak do kog tek treba doći, pošto pre toga Đenova mora da pristane na uslove koje ponudi Aston Vila, a koji opet Kinezima na čelu kluba ne bi trebalo da budu problem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter