1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRED VELIKIM IZAZOVOM: Nikolića već žele da vode iz Partizana, na njemu dobro poznato mesto!

Objavljeno: 05.04.17 u 09:52

Strašna serija od 24 utakmice bez poraza u prvenstvu Marku Nikoliću donela je interesovanja mnogih klubova, a sada se zvanično izjasnio i vlasnik bivšeg kluba, Milan Mandarić.

Nikolić je prošle sezone bio na klupi ljubljanske Olimpije i doveo ju je do šampionske titule što je učinilo saradnju sa Milanom Mandarićem izuzetno dobru, te je uspešni biznismen i član slovenačkog šampiona poželeo da vrati sjajnog stratega koji je sada, pak, čvrsto na klupi Partizana.

– Marko je trener Partizana, beleži sjajne rezultate i ima uspehe. Kada se završi sezona i ako budemo tražili trenera, prvo ćemo morati da razgovaramo s njim i s Partizanom. Da vidimo kakve su im ambicije i postoji li mogućnost da se Marko vrati u Olimpiju. Ne isključujem nijednu mogućnost – izjavio je za ‘Informer, Milan Mandarić.

Biće to veliki izazov za Marka Nikolića pošto je jasno da bi finansijska ponuda bila mnogo izdašnija u Ljubljani, ali tu je i takmičarski momenan bitan, a Nikolić je mnogo puta to pokazao, da je takmac i da želi da posao završi do kraja. Posebno pred izlazak Partizana u Evropu.

Ipak, Mandarić ne gubi nadu.

Marko Nikolić je jedan od najboljih trenera i ljudi s kojim sam sarađivao u karijeri i koji je iz Olimpije otišao zbog dobro poznate situacije. Olimpija sad prolazi kroz veoma težak period, nismo ostvarili rezultate kakve smo očekivali i do kraja sezone pokušaćemo s pomoćnicima mirno da privedemo prvenstvo kraju, pa na leto da dovedemo trenera za duže staze – rekao je Mandarić i zaključio kako bi Nikolićev povratak bio veliki izazov za njega, ali da još nisu uspostavljeni kontakti.

0
0

1 Komentara

  1. nikolic kao dule vujosevic je SMETNJA i SMETA najveccoj srpskoj SPONZORUSI …ako treba Srbija ( narod Srbije ) ce da plati samo da ode …bilo gde … da i tu SMETNJU otklone.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter