0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KO ĆE BITI BRŽI: PAOK i Olimpijakos u trci za bivšeg golmana Partizana!

Objavljeno: 05.04.17 u 19:02

Golman grčkog Ksantija, Živko Živković, po svemu sudeći biće tražena „roba“ tokom letnjeg prelaznog roka.

Bivši čuvar mreže Partizana odličnim partijama u grčkom šampionatu, gde je na 27 utakmica primio 24 gola, privukao je pažnju tamošnjih najvećih klubova.

Postoji mogućnost da Živko od naredng leta ponovo obuče svoje omiljene bolje, pošto je za njega itneresovanje pokazao solunski PAOK. Navodno Vladimir Ivić vidi svog sunarodnika kao dobro rešenje na golu i rešen je da ga u nardnom prelaznom roku dovede u svoj tim.

-PAOK se interesuje za Živkovića, obavili smo neke prev razgovore na tu temu, ali još je rano da se priča o transferu. Ima interesa i sa drugih strana, videćemo narednog leta šta će biti. Živko je u Partizanu nosio crno-belo, njegovo srce je crno-belo- rekao je golmanov menadžer Uroš Jakovljević za grčke medije.

Ipak solunski crno-beli nisu jedini grčki klub koji je zainteresovan za Živkovića, a navodno želju da angažuje golmana Ksantija ima i Olimpijakos. Spekuliše se da bi cena eventualnog transfera mogla da iznosi oko 500 000 evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter