4
Evropske lige

KUP ITALIJE: Briljantni Sergej odveo Lacio u finale preko najvećeg rivala! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.17 u 22:39

Fudbaleri Lacija plasirali su se u finale Kupa Italije ukupnim rezultatom 4:3 protiv Rome, a ponovo je strelac za ‘nebesko plave’ bio Sergej Milinković-Savić.

U prvoj utakmici polufinala Kupa Italije, Sergej Milinković-Savić je načeo Romu, a veliku prednost i pobedu od 2:0 doneo Ćiro Imobile posle velikih napada ‘vučice’.

Gotovo isto je bilo i večeras, Roma je napala kako bi što pre neutralisala prednost velikog protivnika, a Sergej je prvi zadao udarac od koga se gradski rival nije oporavio.

(Izvor: youtube / Sport&Funny_Videos)

Već tada je bilo jasno da Roma neće moći u finale, iako je El Šaravi na dva minuta pre kraja poluvremena smanjio na 1:1.

Kada je Ćiro Imobile postigao drugi gol za Lacio u 56. minutu, sve je bilo jasno. Roma je smogla snage i preokrenula rezultat do kraja golovima Salaha u 66. i 90. minutu, za ‘utešnu’ pobedu od 3:2, ali ukupan poraz od 4:3, što će navijače mnogo više boleti.

Sa druge strane, navijači Lacija ponovo će u nebesa dizati mladog srpskog reprezentativca, novog ljubimca, Sergeja Milinkovića-Savića.

U drugom polufinalu sutra se u Napulju sastaju Napoli i Juventus, posle 3:1 za ‘Staru damu’ iz prvog meča u Torinu.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter