0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILIJAŠ UPISAO 200. MEČ: Zvezda mi je mnogo dala, vratio sam se jer je volim

Objavljeno: 02.04.17 u 09:15

Lep je jubilej, a najvažnije je da nastavimo da pobeđujemo i odbranimo titulu, kaže za HotSport iskusni vezista.

Davno je bio debi za Crvenu zvezdu Nenada Milijaša kod trenera Valtera Zenge još 2006. godine, a u trećem mandatu je iskusni vezista upisao 200. meč za crveno-bele i ušao u istoriju. Jubilej bitan, a u razgovoru za HotSport „haubica“ iz Zemuna je vratio film unazad:

– Sećam se kad je prvi put trebalo da izađem na teren, tresla me je trema i jedva sam čekao da krene utakmica. Pobedili smo i bilo je fascinantno, a posle toliko mečeva pamtim mnoge vezane za uspehe i trofeje koje imam u riznici sa Zvezdom, kaže Milijaš za HotSport.

Malo je igrača u ovom periodu koji su se dva puta vraćali u Ljutice Bogdana.

– Meni ovde prija i ja sam od onih koji imaju stav da su svoj na svome. Nisam želeo da idem u inostranstvo. Zvezda mi je mnogo dala, što ne mogu da joj uzvratim i tu sam jer je volim. Želim da me ljudi pamte kao trofejnog igrača.

Danas je retkost da neko igra bez plate, već samo za zaostala dugovanja:

– Imam principe koji su me vodili kroz karijeru. Hoću i mogu da pomognem da pokušamo da osvojimo duplu krunu. Odbrana prvog mesta je kruna karijere i mislim da ćemo potvrditi da smo najbolji.

Nakon toga sledi odluka – šta dalje:

– Nastavljam da igram i osećam da mogu da još budem na sceni. Sledi finiš trke i moramo da guramo napred, poručio je na kraju Milijaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter