3
Domaći fudbal

GRMEO JE INSTAGRAM: Nikola Ninković najgorim psovkama odgovorio na uvrede navijača Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.17 u 11:32

Svađa između Nikole Ninkovića i pojedinih navijača Partizana koji su ga vređali tokom živog javljanja na Instagramu izazvala je pravu buru.

Ninković je sa Partizanom osvojio tri titule šampiona Srbije, ali je gotovo u svakoj sezoni u crno-belom dresu bio u sukobu sa navijačima. Poznat po svojoj prekoj naravi i emocionalnim reakcijama, neretko je odlazio do zapadne ili istočne tribine i gestikulirao ka simpatizerima, a sada je ušao u žestoku raspravu na Instagramu.

Naime, sadašnji fudbaler Đenove je uključio ‘lajv’ na ovoj društvenoj mreži, ali ga je jedan od pratilaca žestoko izvređao, kome Ninković ne samo da nije ostao dužan, već je uživo izneo niz psovki i ružnih reči.

– Vi ste Grobari? Pi*ke jedne, vi ne volite sami sebe! Vi kao volite Partizan? Volite da vređate? Dobri su ti ovi što sada igraju, je li, sto.o? Oni su dobri?! Pi..e, jedne raspale, dođite slobodno svi da gledate. Svi dođite da vidite kako se ponaša profesionalni fudbaler. Sada ću da ti kažem ja. Svi ovi što igraju su 100 godina u Partizanu. Šta ste vi, sto.e, dođete da pijete pivo i da vređate. Kao vi ste šmekeri, platili ste kartu 200 i dođete da vređate. Odakle ti pravo da ti mene pitaš kako se ponašam? – govorio je gotovo u dahu fudbaler.

FOTO: STARSPORT

– Pitaj Necu Tomića, pitaj Lolu Smiljanića, Marka Šćepovića koliko titula imaju. Pitaj mene… Za četiri godine imam tri i jednu koju su nam ukrali… A, da vidimo šmekeru sada… Koga treba da dovedemo u Partizan? Ronalda? Vi velike ‘grobarčine’.“

– Zašto ide po klubovima? Zato što mu se može, zato što je za 20 godina zaradio koliko ti nećeš za tri smrdljiva života. I ima pravo, i uzeo titulu i Marakanu ponizio i zaključao, jeb.. sve. A tebi je to krivo, olo.u raspali… Ne znate šta ćete sa svojim bednim životima – govorio je Ninković u afektu, a sve to je snimljeno i sada je pred vama:

(Izvor: youtube / californication7)

0
0

3 Komentara

  1. Lepje,stamu fali!? Sasvim lep.Malo je „ukrasio izgled“ sa frizom, ,normalno osisan je prilicno zgodan momak.
    Nego da kazem par stvari o incidentu. Nikola, znam da si veliki partizanovac i to je stvar koja se ne moze izmeriti decibelima. I svako voli svoj klub na razlicit nacin. Profesionalni fudbaler ne sme da se spusta na tako nizak nivo, jednostavno si trebao iskulirati tipa i to je to. Samo zadnjih par recenica i da prekines sa njim. Nije lepo ovo, ipak si ti javna licnost a i stvaras nepotreban animozitet ,navlacis „bedu“ na sebe! Znam da si ti impulzivan ali mnogo drag decko, znam to i licno, veliki partizanovac i uveren sam da i ti kao i taj grobar nazovi, sigurno snazno podrzavate ovaj tim Crno belih. Dakle, samo si morao izbeci ovaj klass, nije ovo lepo. Evo,vidiid sta znaci javna licnost, svako sad gleda tebe, misli da si se obrukao a njega niko ne zna i uopste tip nije bitan,ko o njemu prica, on se cak i ne cuje na snimku! To je ta sudbina poznatih. Izbegni u buduce ovakve blamove. Znam , dobar si decko, stavi se u poziciju da ces verovatno nekad da se vratis u svojPartizan….!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter