1
Evropske lige

OVO JE NEVEROVATNO: Zvezda ga se zimus odrekla, a sad je pod lupom Gvardiole i Sitija! (FOTO)

Objavljeno: 22.03.17 u 14:20

Ne toliko davno makedonski internacionalac se usled malo minuta u Ljutice Bogdana odlučio da napusti klub.
Pa je David Babunski otišao u Jokohamu gde igra sjajno.

U prrrve četiri utakmice za Jokohamu je Makedonac imao dva pogotka i jednu asistenciju, što nije promaklo ‘građanima’, odnosno vlasniku tog kluba, koji ima i 20 odsto vlasništva Jokohame.

Da je priča koju je ‘sportmedia.mk‘ lansirala istina govori i činjenica da je Babunskog svojevremeno u Barseloni često prekomandovao na treninge prvog tima Pep Gvardiola koji je sada menadžer Mančester Sitija.

Ukoliko Babunski ovako nastavi u Jokahami i desi se prelazak u Premijer ligu, to bi mogao da bude jedan od šokantnijih transfera što se tiče bivših igrača domaćih klubova.

FOTO: Željko Čačija

 

0
0

1 Komentara

  1. Šta je tu šokantno? Svi koji smo ga bar na jednoj utakmici gledali videli smo da je daleko najbolji igrač Zvezde koji je zadnjih 15 godina igrao za nas. Molili ga svi da ostane, ali džaba. Zalizani ne trpi još jednu Zvezdu u Zvezdi. Šest meseci najbolji igrač provodi na klupi. Dobije tri puta šansu. Postigne dva gola, dve tri asistencije.Na dve utakmice bude igrač utakmice i bilo je jasno svima da će biti odstranjen iz tima. Isto je zalizani i Kataia pokušao da uništi ali nije mu uspelo. Njemu su najbitniji crni igrači na kojima se ugrađuje.Najveća neznalica od svih u Zvezdi je zalizani Božović. Njega samo klinci veličaju neznajući da nikada ništa nije bio u zvezdi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter