3
Domaći fudbal

General view of Marakana stadium in Belgrade September 9, 2009. REUTERS/Charles Platiau (SERBIA SPORT SOCCER) - RTR27WTX

BLIŽI SE RASTANAK: Turci odvode jednog od nosioca uspeha Zvezde!

Objavljeno: 16.03.17 u 10:16

Cilj je da se na leto sklopi aranžman za selidbu u Istanbul.

Pokušali su u januaru da sklope posao sa Mičelom Donaldom (28) što im tada nije uspelo, ali uskoro slede novi potezi.

 Kako saznaje HotSport Basišehir je pikirao Holandjanina iz Crvene zvezde i spremni su da ispune sve finansijske uslove kako bi u junu dobili pojačanje.

Zimus je šampion Srbije spustio rampu, ali izvesno je da na kraju sezone sledi rastanak, godinu dana pre isteka ugovora. Tome u prilog ide i činjenica da su crveno-beli, kao zamenu doveli Kalida Auca, reprezentativca Ugande, koji ovog vikenda treba da debituje za Ofk Beograd gde je na pozajmici.

Donaldova supruga sa kojom ima dvoje dece je iz Turske, tako da eventualna selidba u Istanbul nećeprdstavljati problem, a pored veziste nešto ce zaraditi i Crvena zvezda. Rasplet ćemo još malo sačekati…

0
0

3 Komentara

  1. Znaci, povratak kuci se tako zove-POVRATAK bez zarade za FKcz, samo, POVRATAK u sivu zonu poslovanja abol. kadra… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter