2
Fudbal

Foto: FSS

HOTSPORT SAZNAJE: Srbija uskoro dobija veliko pojačanje u pohodu na Rusiju!

Objavljeno: 15.03.17 u 09:40

 

Komisija treba da zaseda početkom sledećeg meseca, a papirologija je već  poslata u Nion.

Prvo dogovor, a onda podnošenje zahteva u Nionu. Kako HotSport saznaje Aleksandar Prijović (27) početkom aprila, nakon zasedanja komisije FIFA, treba da dobije dozvolu da u nastavku kvalifikacija za SP u Rusiji može da nosi dres Srbije. Naš Savez je poslao svu potrebnu dokumentaciju, a zbog nastupa za mladu selekciju Švajcarske sada mora da se dobije sertifikat.

Ova procedura je uobičajna, a direktor FS Srbije Goran Bunjevčević i selektor Slavoljub Muslin su nekoliko puta razgovarali sa Prijovićem, koji je pristao da nastupa za „orlove“ . Napadaču PAOK-a ni crveni dres nije stran, posto je nastupao za našu selekciju do 19 godina i ima na kontu osam mečeva.

Jasno je da Srbija kuburi sa klasičnim golgeterima i takav profil je samo Aleksandar Mitrović, a svi na Terazijama očekuju da se na narednom spisku nađe i njegov imenjak Prijović.

0
0

2 Komentara

  1. Djurdjevic je trenutno nas najbolji spic. Ali opet zavisi ko je kome menadzer. Jel moguce da Sergej Milinkovic Savic opet nije pozvan u reprezentaciju, igra odlicno u jakoj ligi, ozbiljnom klubu, plus decka trazi par evropskih velikana?! Sta treba jos da uradi da bi bio pozvan? Jokanovic za selektora!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter