1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KONAČNO SU NAVIJAČI DOČEKALI: Golčina za TV špice Džona Ruiza! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.17 u 18:54

U 83. mintuu susreta između Crvene zvezde i Javora ljubitelji fudbala mogli su da vide prelep gol Džona Ruiza.

Nakon dva gola i gomile propuštenih prilika, usledilo je pravo remek delo. Ruiz je povukao jednu loptu preko levog krila, ušao je u kazneni prostor, namestio se i uputio prelep šut ka golu Javora, koji je završio u gornjem desnom uglu tima iz Ivanjice.

Nema sumnje da će navijači biti oduševljeni, ali je teško poverovati da će ovaj pogodak uspeti da nadoknadi loše partije koje je Kostarikanac pružao od kako je obukao dres tima sa Marakane.

 

(Youtube/AM Video7S)

 

0
0

1 Komentara

  1. Peti put uzastopno on je starter i uvek je ili najgori igrac u timu ili medju 3 najslabija.Tako je i veceras bilo i ovo mu je jedini potez vredan paznje.Gubio je lopte,promasivao zicere,dodavao lose i ovolika minutaza…za nepoverovati.Sa njim u timu smo kao sa igracem manje.Pre godinu dana smo molili Cukaricki da nam proda naseg Srnica,platili ga papreno za nase prilike,decko bio medju najzasluznijima za titulu a sad nijednu od 5 utakmica nije ni na klupi.Razumeo bih da imamo babaroge od igraca na toj poziciji ali Ruiz…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter