0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Crveni, lepi golovi i ‘blam’ Pata obeležili derbi kola (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.17 u 14:40

U poslednjem meču dana 2. kola Superlige Kine Šangaj Šenhua i Tijanđin Kvanžan igrali su neršeno 1:1, te su danas sve tri utakmice završene istim rezultatom.

Ludnica u Šangaju. Tim Gustava Pojeta predvođen Tevezom dočekao je četu Fabija Kanavara u želji da osvoji prvi bod u istoriji Superlige. Na meču je viđeno svašta, crveni karton (trebalo je da ih bude više), tuče, dva gola i na kraju promašeni penal Pata u stilu Serhija Ramosa. Ali, idemo redom…

Igrao se 24. minut kada je pri korneru za Šangaj Šenhuu igrač domaćeg tima namerno nagazio Vitsela, a sudija mu pokazao direktan crveni karton. Do kraja prvog dela igra viđene su čarke na terenu, a pravo je čudo da kasnije više niko nije isključen.

Prvi je do gola stigao domaćin. Bila je to sjajna akcija Šenhue, jedan od igrača je igrao petom, istim delom noge je reagovao gostujući igrač,lopta je stigla do Morena, a ovaj je uhvatio na volej i savladao golmana Žanga 1:0. Ipak, samo deset minuta kasnije Tijanđin je postigao prvi gol u istoriji učešća u Superligi Kine. Posle kornera Jongpa, Vitsel je loptu zakucao u mrežu. Gosti su dva minuta kasnije mogli do pobede, ali je Pato loptu sa penala poslao nebu pod oblake. Na kraju po bod za dva tima…

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SUPERLIGA – 2. KOLO:

Petak:

Šandong-Gvangžu 2:1 (0:1)
Šangaj SIPG-Janbian 2:0 (1:0)
Đingđsu-Tjanđin Teda 0:0

Subota:

Guižu-Peking Guan 1:1 (1:1)
Čonkving- Habei 1:1 (1:1)
Šangaj Šenhua – Tijanđin Kvanžan 1:1 (0:0)

Nedelja:

Gvangžu R&F – Čangčun
Henen – Liaoning

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter