8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PEH ZA PARTIZAN: Vezista na bolovanju, neće igrati ni derbi u plej-ofu?

Objavljeno: 10.03.17 u 10:34

Partizan je u nastavku sezone ostao bez jednog od važnijih igrača, oporavak tek za nešto više od mesec dana.

Dodatni pregledi treba da definitivno reše dilemu koliko je ozbiljna povreda Alena Stevanovića. Kako saznaje HotSport u pitanju je problem sa meniskusom kolena i ako bude potrebna operacija sledi pauza više od mesec dana.

– Alen se povredio tokom derbija u drugom poluvremenu. Odrađeno je nekoliko snimanja, a narednih dana biće poznato koji je sledeći korak. Sigurno je da u nedelju ne može da nastupa protiv Mladosti u Lučanima – rečeno je za HotSport u lekarskoj službi kluba iz Humske.

Ukoliko bolovanje bude do polovine aprila vezista će propustiti niz mečeva među kojima je i derbi sa Crvenom zvezdom u plej – ofu.

0
0

8 Komentara

  1. sta kako se zna da ce Zvezda biti ispred partizana…pa i Vojvodina ih preskace a Radnicki u Nisu resava trece mesto u direktnom duelu….

    0
    0
    Odgovori
  2. Brz i sto bezbolniji oporavak Alene.
    A ko kaze da ce cz biti ispred FK Partizan pred plej-of?
    Jel to vi nesto znate, sto mi ne znamo.
    Recite i nama, da idemo uzeti koju kintu u kladionici

    0
    0
    Odgovori
    • Naravno da znaju! Ta je li Poledica sve rekao, a i videlo se u derbiju i na utakmici u Novom Sadu. Namestanje koje se cak i ne krije.

      0
      0
      Odgovori
    • Krajnje glup komentar,pa Zvezda ima +6 bodova i bolju gol razliku +8, 5 kola pred plej of tj do kraja regularnog dela prvenstva…Znaci Zvezda mora da izgubi 2 puta a Partizan da pobedi svih 5 i opet bi imali isto bodova ali bi Zvezda imala bolju gol razliku jer ako bi Zvezda u te 3 utakmice koje pobedi dala po npr 2-3 gola Partizan bi na svakoj od 5 utakmica morao da da po 3 gola a za svaki Zvezdin gol i po jedan vise…A s obzirom da Partizan u preostalih 5 kola igra protiv 3 tima koja se nalaze u prvih 9 na tabeli i 2 tima koji se bore za opstanak ne verujem da ce na svih 5 utakmica da daje po 3+ gola po utakmici pogotovo na nezgodnim gostovanjima u Lucanima,Nisu i Pazaru…Jos jedna stvar Zvezda u preostalih 5 kola moze da odigra 2 puta nereseno npr. i 3 puta da pobedi a Partizan svih 5 pobeda da ima i Zvezda bi opet bila ispred Partizana! E sada koliko je realno da Zvezda koja ima najbolji tim u ligi odigra nereseno 3 puta u 5 kola ili izgubi 3 puta u 5 kola a u tih 5 kola 3 puta igra kod kuce i u ostala 2 kola gostuje 10tom i 12tom timu na tabeli…Mislim sta reci ne treba biti pametan da shvatis da treba da se desi veliko cudo u domenu naucne fantastike pa da Zvezda ne bude prva nakon 30 kola…

      0
      0
      Odgovori
      • Ne valja ti računica dečko! U slučaju da Zvezda i Partizan završe sa istim brojem bodova Partizan će pred plejof biti prvi zbog boljeg međusobnog skora – pobeda i nerešeno! Čak i da završi sa tri boda manje ako vas pobedi u plejofu što je po kvalitetu za očekivati jer je znatno bolji od Zvezde, te da na kraju bude isto bodova opet bi bez obzira na gol razliku Zvezda omanula. Dakle, Partizan treba da pobeđuje i skuplja bodove a ne da brine o gol-razlici.

        0
        0
        Odgovori
        • Sanse da Zvezda i Partizan zavrse sa istim brojem bodova pred plej of su ravne fantaziji jer cak i da je tako kao sto tvrdis (mada sam na mondu citao da su druga pravila npr ako imaju isti broj bodova na kraju da je sampion ekipa koja je bila prva u regularnom delu prvenstva) Zvezda opet u narednih 5 kola do plej ofa moze da izgubi 1 ili odigra nereseno 2,ili izgubi 1 i odigra nereseno 1 i opet je prva pred plej of i igrace vecinu utakmica na domacem terenu…Znaci cak i da Zvezda kiksne 1 do 2 utakmice a Partizan pobedi svih 5 Zvezda je prva…Sada vi vidite koliko je realno da Zvezda u 5 utakmica kisne 1 ili 2 puta a 3 puta je domacin a Partizan u 5 da ne kiksne nikako a gostuje u Lucanima,Nisu,Pazaru i moze se desiti bar 1 remi da ima…A sanse da Partizan ne kiksne nikako do kraja plej ofa su isto male jer ce imati bar 1 remi ili poraz a mozda i vise jer ima 3 nezgodna gostovanja do plej ofa,pa u plej ofu opet igra protiv 7 od 8 najboljih timova u ligi i tu ce da ima bar 2-3 nezgodna gostovanja…Jos sada Stevanovic se povredio,pa ako se jos neko povredi ili dobije crveni ili parne kartone itd eto kiksa…Partizan samo 1 kiks udaljuje od titule mnogo a o 2 da i ne pricamo,dok Zvezda moze da kiksne jednom ili 2 puta i imace i dalje sanse za titulu,znaci pritisak je na Partizanu…Zvezda u preostalih 12 kola moze da igra samo bolje jer tek sada ulazi u ritam zbog novajlija a nema povredjenih tako da bice mozda trka do kraja ali zbog svega navedenog prednost dajem Zvezdi pogotovo ako budu prvi pred plej of a velike su sanse da hoce…

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter