0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HUMANITARNI TIKET – JEVTIĆ: Prvo pobeda u Čačku, pa onda ćemo razmišljati o plej-ofu! (FOTO)

Objavljeno: 10.03.17 u 19:04

Nemamo pravo još uvek da razmišljamo o plej-ofu i Evropi, idemo korak po korak – poručio je za HotSport napadač Čukaričkog Aleksandar Jevtić.

Promena na ‘kormilu’ Čukaričkog i dolazak Nenada Lalatovića na klupu ‘Brđana’ doveli su do toga da proleće na Banovom Brdu počne toplije. Čukarički je u četiri kola osvojio deset bodova, a napadač Aleksandar Jevtić zadovoljan je učinkom ekipe, mada ostaje ‘gorak ukus’ izgubljena dva boda protiv Rada, jer su belo-crni bili konkretniji i bolji tim na terenu.

– Odličan početak proleća, osvojili smo deset bodova od mogućih 12. Nažalost, dva smo izgubili sada protiv Rada, a bili smo mnogo bolji i zaslužili smo pobedu. Sada se okrećemo sledećoj utakmici u nedelju protiv Borca. Veoma nezgodna ekipa, ako se pogleda tabela neko bi rekao da su to za nas sigurna tri boda, ali nije tako. Borac je jak protivnik, a znate i sami kakvi su uslovi na terenu u Čačku – počeo je priču za HotSport, Aleksandar Jevtić.

intervjuPosle tri pobede i remija Čukariči je sada nadomak plej-ofa, da li se nadate plej-ofu i mogućem izlasku u Evropu sledeće godine?

– Rano je govoriti o tome. Prvo da mi preskočimo Borac. Imali smo veoma slabu jesen, osvojili smo svega 20 bodova i nije pohvalno pričati o plej-ofu. Sačekaćemo malo sa ambicijama, prvo da pobedimo nekoliko utakmica, a onda možemo da pričamo o plej-ofu i izlasku u Evropu – iskren je bio Jevtić.

intervjuBivši napadač Crvene zvezde je prošao sveta, igrao je u Evropi i Aziji, ali kad god bi se vratio bio bi strah i trepet za golmane. Kako je nosiiti dres Čukaričkog?

– Lepo je biti deo ovog kluba. Mogu slobodno reći da je ovo najstabilniji srpski klub. Prezadovoljan sam. Sada je na meni da dobro radim i doprinesem golovima u postizanju određenih ciljeva – zaključio je Jevtić u kratkom intervjuu za HotSport.

Napadač Čukaričkog Aleksandar Jevtić je u sradanji sa HotSportom i kladionicom MaxBet odigrao humanitarni tiket. Mogući dobitak namenjen je za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine. Evo šta je Aleksadnar Jevtić odigrao u kladionici MaxBet.

jevtic humanitarni tiket

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter