12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORUKA UPRAVE: Dupla nagrada igračima Zvezde za preokret u Novom Sadu

Objavljeno: 09.03.17 u 10:20

Uspeh nad Vojvodinom može da bude ključan za odbranu titule.

Iz ambisa do pobede u Novom Sadu. Igrači Crvene zvezde ostvarili su pobedu nad Vojvodinom i zaslužili da budu nagrađeni. Kako HotSport saznaje, klub će bitna tri boda, koja mogu da budu ključna u trci za odbranu titule, nagraditi duplim premijama.

Prethodnih šest pobeda do derbija je isplaćeno posle dobijanja novca od transfera bivšeg igrača Luke Milivojevića u Kristal Palas.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na sastanku sa igračima u ponedeljak i utorak generalni direktor Zvezdan Terzić je obećao uskoro isplatu određenih dugovanja, a deo novca će biti inkasiran od prodaje Mihaila Ristića u Espanjol.

Navijači su napustili stadion „Karađorđe“ skandirajući ime trenera Miodraga Božovića, nakon čega je trener Crvene zvezde otišao do istočne tribine i pozdravio „Delije“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sledi zajednički nastavak misije…

 

0
0

12 Komentara

  1. ..“Dupla premija..“..a iz kog fonda ce novac biti ‘prebacen’, stocnog ili za venericne bolesti, posto te fondove njihovi simpatizeri tj. crvene narikace najvise koriste.. .!. XXAAXXAA .!…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo doktor završio.Lova za prelaz iz 1u 2,pa 5+(ovo lupetam jer se ne kladim,ali doktor je ovde maher) stigli bodovi ,stigla lova i Bog da te veseli.

    0
    0
    Odgovori
  3. Auuuu, pa Terza bio u N.Sadu, a svlačionice nemaju ključ!
    E, ako je bila i mrvica dileme, sada je potppuno jasno !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Uso na poluvreme u svlacionicu i pitao igrace Vose,sta ste se rastrcali,kasnije skoknuo do klade i ulatio nekolko soma evra na prelaz iz 1-2,vratio se u Bgd,da proda Ristica Espanjolu,mada vas je i tu prevario,jer mu Vucic dao kintu,samo mu reko novinarima da napisu kako ide u Spaniju i na kraju javio Putinu da moze da se otvori sa Gazpromom,posto je sredio sve za prvenstvo,nego treba pojacanja za LS a mora od negde jos da kapne,posto mu Covic ne da kintu sto maznuo kosovskoj deci.
      Dokle li ide taj cuveni grobarski tres retardizam…

      0
      0
      Odgovori
  4. odakle para-kada cé te platiti Radnickom 200.000 za Pavkova placateli poreze, struju komunalije, odrzavanje stadiona, —-ma jednostavno placate li vi nesto sem sto otimate od drugih.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter