6
Domaći fudbal

FOTO: FKCZ

DŽAJIĆ BLISTA POSLE VOJVODINE: Podvig Zvezde! Ovako se prave veliki rezultati (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.17 u 15:45

Legenda Crvene zvezde Dragan Džajić bio je veoma zadovoljan viđenim u Novom Sadu.

Treća Zvezdina zvezda ističe da su to utakmice u kojima šampion mora da pokaže zašto je najbolji, što je Crvena zvezda i učinila.

– Utakmica protiv Vojvodine je bila pravi podvig. Ekipa je u drugom poluvremenu pokazala karakter i napravila ono zbog čega se i nalazi na prvom mestu. Na taj način se grade veliki rezultati. Vojvodina je bila odlična, a Crvena zvezda još bolja, i pokazala je da je zasluženo tu gde jeste. Verujem da će isto to pokazati i u narednim utakmicama – rekao je Džajić, koji ne sumnja da će Zvezdini navijači i dalje pružati podršku svojim fudbalerima.

– Ekipa je dokazala da zaslužuje podršku navijača. U Novom Sadu je imala odličnu podršku, i tako treba i da se nastavi u narednim utakmicama u borbi za titulu – podvukao je Džajić.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

0
0

6 Komentara

  1. A kako je to pobedila Zvezda? Opet neke teorije zavere i paranoje.Stvarno ste vi pojedini simpatizeri,cast izuzecima,komsije malog zatucani.

    0
    0
    Odgovori
  2. Naravno da blista. Ovaj covek (veliki fudbaler) nikada nije imao ni obraza ni morala. Da je Partizan onako pobedio ljudi iz zvezde bi pisali saopstenje, Milion posto.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter