8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Preokret Zvezde u Novom Sadu za istoriju i Božovićev opstanak na klupi kluba (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.17 u 20:03

Crvena zvezda je preokrenula protiv Vojvodine u meču 25. kola Superlige Srbije, nakon velikog preokreta.

Miodrag Božović je rekao da će napustiti klupu Crvene zvezde ukoliko Vojvodina odnese pobedu, i posle deset minuta utakmice činilo se da popularni „Grof“ broji poslednje minute kao šef stručnog štaba Crvene zvezde, pošto je prvo Meleg u 5, a potom Darko Puškarić u 9. minutu rezultat glasio 2:0 za Vojvodinu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pred početak drugog poluvremena, Boaći je rekao Ruizu da bi bilo dobro da preokrenu stvari na terenu, i dobro je počelo.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prvo je tandem Plavšić – Le Talek smanjio na 2:1, potom je Boaći sjajno reagovao na Anđelkovićev centaršut za 2:2, da bi „tačku na i“ stavio Darko Puškarić komičnim autogolom za 3:2, jedan od najvećih preokreta u istoriji Zvezde i pobedu koja veoma lako može imati težinu titule.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 

(Youtube/AM Video7S)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA 2:3

(Plavšić 51, Boaći 61, Puškarić 70 – Meleg 5, Puškarić 9)

Stadion: Karađorđe

Gledalaca: 6000

Sudija: Danilo Grujić

VOJVODINA (4-1-4-1): Rockov – Lakićević, Planić (od 76. Trujić), Maslać, Antić – Vukasović, Babić, Meleg, Puškarić, Paločević – Malbašić.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Manojlović – Petković, Frimpong, Luković, Anđelković – Le Talk, Donald, Plavšić (od 85. Milić), Kanga (od 86. Poletanović), Ruiz – Boaći.

 

[/stextbox]

 

 

0
0

8 Komentara

  1. Manijlovic 8+
    Petkovic 8
    Andjelkovic 8+
    Le Talek 8
    Fri Pong 9
    Lukovic 8
    Donald 8
    Ruiz 6
    Kanga 8
    Boace 8
    Plavsic 9

    Bozovic 6

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto vise Ruiz, molim Bozovica da pogleda mec jos jednom, ne samo tajvec i predhodne, cime to Ruiz zasluzuje da igra pre Srnica, pre Milica….lose vodjena utakmica s njegove strane, mislim konkretno na izmene, kasni sa izmenama, moze in da prica sta god zeli ali poslednjih 15′ Kanga trazi izmenu jer nema snage vise a on ga ne menja, Ruiz igra ocajno on Milica drzi na klupi i ne razmem poslednju izmenu Boace-Vujaklija, zasto ne Milijas koji zna da stane na loptu….Pocinjem iskreno da sumljam u Bozovica posle svega, posle drugog loseg prelaznog roka gde dovodi spiceve i vezne a nedaj BOZE da nam se povredi jesini deani bek ili stoper bilo koji….Plavsicu svaka cast kao i uvek, ‘pingpong za 10’, Andjelkovic odlican….

    0
    0
    Odgovori
    • Ja to isto pisem vec mesecima,druze, i nikad mi nece biti jasno sta vidi na tom Ruizu.Decko juri igrace u odbrani,svaka cast ali kad krene nas napad,mi igramo sa igracem manje jer ne zna gde da se krece,kome da doda loptu a tek sto ne zna da stane na loptu i sacuva je kad je potrebno,dok za dribling da ne pricam,to kod njega ne postoji.Srnic i Milic su igracine za njega.Nisam znao sta sam vise zeleo,da li da izgubimo i ostanemo bez Bozovica ili da dobijemo utakmicu i zadrzimo pristojnu prednost.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter