4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAPAD NA BODOVE: Partizan na Metalac sa nekoliko promena u odnosu na derbi (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.17 u 10:15

Trener Partizana Marko Nikolić moraće da napravi jednu izmenu u timu u odnosu na 153. ‘večiti’ derbi.

Fudbaleri Partizana danas od 15:30h igraju naizgled na papiru lak meč protiv Metalca, ali često se ispostavi da baš takvi dueli budu veoma nezgodni za favorita zbog ‘autobusa’ ispred gostujućeg gola.

Partizanov šef struke Marko Nikolić prinuđen je da napravi jednu izmenu u odnosu na meč sa Crvenom zvezdom, a to je Nemanja Mihajlović od starta umesto povređenog na derbiju Alena Stevanovića.

SJAJAN GEST: Partizan pripremio iznenađenje za dame za sutrašnju utakmicu sa Metalcem (FOTO)

Ovo izgleda nije jedina prinudna izmena već se očekuje da Nebojšu Kosovića, kao u derbiju, mada ovog puta u startnoj postavi, zameni Marko Janković.

Za nastup popodne u Humskoj trebalo bi da bude spreman Brazilac Leonardo, a Kamerunac Tavamba ponovo će imati sa klupe eventualnu ulogu ‘džokera’. Pakleni ritam igranja dva puta nedeljno donosi i rizike žutih kartona, a za vikend sledi težak ispit protiv Mladosti u Lučanima.

Ukoliko se ne odluči za nova iznenađenja u taktici, tim koji će izađi Metalcu na megdan trebalo bi da izgleda ovako: Kljajić – Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić – Everton, Jevtović, Mihajlović, Janković – Leonardo, Đurđević.

Prva utakmica između ova dva rivala u Gornjem Milanovcu pamti se po fantastičnom pogotku Leonarda da Silve Souze, kojim je slomio otpor žilavog domaćina.

(Izvor: youtube / Партизан Понос Србије)

0
0

4 Komentara

  1. Nema nikakvog napada jer su bodovi vec prepusteni od strane bratske filijale,koja je vise godina u opticaju.Predsednik Metalca,jedan od bitnijih clanova uprave partizana i to vise decenija.Laganica i sklanjalica,bez preznojavanja i kartona.

    0
    0
    Odgovori
  2. Igra bez golmana jer metalac neće da napada samo se kao brani ako nemogu da daju go onda će sudija da svira penal i ako I tad ne pogode prazan go onda će biti remi za kaznu hahahaha Komika u našem fudbalu!!!!$&&&&$$$$$0000000

    0
    0
    Odgovori
  3. STA na ‘bodove’, NAPAD NA SVEEEE, Grobari i SDP su zbacili okove sa sebe i izbacili EKSERE iz ekstremiteta/clankova tj. udova, kako gornjih (ruku), tako i donjih (nogu), NE PRIHVATAMO RAZAPINJANJE NA KRST OD LAZNIH POLIT. DUPLIKATA BOZIJE ‘VLADE’ !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter