4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MNOGI SU OČEKIVALI DRUGAČIJE: ‘Grof’ Božović odredio spisak igrača za derbi sa Vojvodinom

Objavljeno: 08.03.17 u 00:22

Miodrag Božović nije menjao spisak igrača za Vojvodinu, u odnosu na tim koji je izašao na megdan Partizanu.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović nalazi se prethodnih dana pod velikim pritiskom javnosti, pre svega one naklonjene crveno-belima, pošto su Delije nezadovoljne nastupom svog kluba u 153 ‘večitom’ derbiju.

Zbog toga je Božović danas i najavio da će u slučaju sutrašnjeg poraza od Vojvodine napustiti mesto šefa stručnog štaba.

DELIJE PODELJENE: Neki ‘ne daju Grofa’, drugi ga ‘teraju’, na kojoj ste strani vi? (FOTO) (ANKETA)

Na put u Novi Sad će proveren tim, onaj isti koji je izašao na megdan ‘večitom’ rivalu, a vrlo verovatno će istih jedanaest na teren ‘Karađorđa’ sutra od 18 časova.

Evo koji igrači će se sutra naći u kombinaciji za startnu postavu:

[stextbox id=“hotsport_text_box“] Golmani: Filip Manojlović, Nemanja Supić.

Odbrana: Marko Petković, Dušan Anđelković, Aleksandar Luković, Abraham Frimpong.

Vezni red: Damijen Le Talek, Mičel Donald, Marko Poletanović, Nenad Milijaš, Gelor Kanga, Džon Ruiz, Srđan Plavšić, Luka Adžić.

Napad: Ričmond Boaći, Srđan Vujaklija, Nemanja Milić, Predrag Skimić.[/stextbox]

0
0

4 Komentara

  1. ..jacPa, ako bez pomoci sa ‘strane’ izvedes na teren istu 11-oricu i protiv Vose, kao i protiv FKP odlazis 100% i TO u JKP CISTOCU Novi Sad, direkt na deponiju s’parolom NE BACAJ- RECIKLIRAJ sa svom 11-oricom sa terena..da zivite k’o SAV ‘NORMALAN SVET’ iz „gancimale, ostavite se Vi ‘bubamare’ tj. pikanja lopte nogom, kao i oni mutanti iz kk, a tek vaterpola..nije TO za Vas…

    0
    0
    Odgovori
  2. Jebo te Donald i Le Talek zar ne vidiš da tnisu više ni za šta vuku se po terenu mesto da ubaciš tu decu više da igraju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne sumnjam u tvoju inteligenciju,ali me brine tvrdoglavost i principijelnost bez obzira na ne(uspjeh)…..Nas djeca gledaju derbi umjesto da ga igraju jer znaju sta znaci za sve nas,a drugi navlace strance lopatom gdje se plusaju i Zvezdu sve dublje zakopavaju….Sramno je vise i dokle pitam se…. i ti Terzicu si zlo veliko za nas klub kao i svi poltroni oko tebe,a pronaci ce se i oni u odjelu,a i oni sa duksevima…..Ozdravljenje Zvezde nije u cilju ovakvim manipulatorima.Ja za Zvezdu navijam bez reketa u “ rukama“ Ja za nju navijam jakim grlom i dlanovima.A vecina Vas????????????????? U i oko kluba??????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter