0
Evrokupovi

LŠ: Vezuv ‘proključao’, pa se ‘ugasio’, Real ponovo slavi Ramosa (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.17 u 22:35

Iako je Real Madrid bio u vrlo nezadivnoj poziciji, na kraju je ubedljivo prošao u četvrtfinale Lige šampiona, pobedom nad Napolijem i u gostima rezultatom 3:1 (0:1).

Ako ništa drugo, imali smo vrlo zanimljivih 50-ak minuta utakmice u Napulju, pošto su domaći uz fanatične navijače i prikazanu igru u prvom poluvremenu, reklo bi se, imali šansu da možda čak i izbace slavnog rivala.

To su najavili napadi Napolitanaca u uvodnim minutima, pa i gol koji je Dris Mertens postigao u 24. minutu posle fantastične akcije i asistencije Mareka Hamšika. ‘San Paolo’ je ‘proključao’.

(Izvor: youtube / Real Madrid)

U nastavku poluvremena Kristijano Ronaldo je imao izuzetno dobru priliku da ‘utiša’ Napolitance, ali je obišavši Pepea Reinu promašio potpuno prazan gol i pogodio stativu.

RONALDO SE OBRUKAO: Čoveče, promašio si prazan gol! (VIDEO)

Zatim su ‘kraljevi’ umalo kažnjeni, pošto je Mertens na drugoj strani pogodio stativu, a i Marek Hamšik imao izuzetnu priliku da već tada donese Napoliju prednost koja bi ga vodila u četvrtfinale. Nije im se dalo.

Već na startu drugog poluvremena, na scenu je stupio Serhio Ramos, koji se večeras nije iskazao na svojoj poziciji u defanzivi, ali jeste u ofanzivi. Iz dva kornera u razmaku od sedam minuta, od 51. do 57. minuta, Ramos je postigao dva gola za potpuni preokret.

(Izvor: youtube / Real Madrid)

(Izvor: youtube / Real Madrid)

Igra domaćih se tada potpuno raspala i, nakon što je postalo jasno da im do kraja treba još četiri pogotka, pobednik dvomeča je bio jasan.

Tačku na ovaj susret stavio je Alvaro Morata, postigavši gol u 91. minutu kojim je ponovio rezultat iz prvog meča ova dva rivala.

(Izvor: youtube / AlexSports)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Napoli – Real Madrid 1:3 (1:0) – prvi meč 1:3
(Mertens 24 – Ramos 52, 57, Morata 90+1)

Napoli: Reina – Hisaj, Albiol, Kulibali, Gulam – Alan (od 56. Rog), Dijavara, Hamšik (od 75. Zjelinski) – Kaljehon, Mertens, Insinje (od 70. Milik).

Real Madrid: Navas – Karvahal, Ramos, Pepe, Marselo – Kazemiro, Modrić (od 80. Isko), Kros – Ronaldo, Bejl (od 68. Lukas Vaskez), Benzema (od 78. Morata).

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter