5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DERBI O KOM ĆE SE PRIČATI: Zvezda ispustila pobedu, Partizan je drastično oštećen! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.17 u 19:58

U tradicionalno najvećoj utakmici našeg fudbala, Crvena zvezda i Partizan su remizirali rezultatom 1:1 (1:0).

I ovaj ‘večiti’ derbi između Crvene zvezde i Partizana imao je uvertiru u vidu brojnih saopštenja, sve usled iznenađenja u vidu delegiranja Maja Vujovića za glavnog sudiju svetkovine našeg fudbala.

Takođe, pred meč su oko stadiona bile do sada neviđene mere obezbeđenja, ali incidenata srećom nije bilo. Nije ni na stadionu, ali jeste bakljada sa obe strane na samom početku utakmice. Crveno je blještalo sa severne tribine, a crni dim je krenuo sa južnog dela stadiona.

Na startu utakmice timovi su se smenjivali u kontroli igre, a prvi je zapretio Partizan i to ozbiljno. Stevanović i Leonardo su došli u izglednu poziciju, a Brazilac je lukavo šutirao u bliži ugao, a golman crveno-belih Filip Manojlović izvanderno reagovao i izbacio loptu u korner.

Baš preko kornera Partizan je najviše pretio do kraja prvog poluvremena, ali bezuspešno, dok je Crvena zvezda bivala sve opasnija pred golom Filipa Kljajića.

Džon Ruiz je imao najbolju priliku za Crvenu zvezdu kada je šutirao veoma snažno posle povratne lopte Mičela Donalda, a to je bio uvod u vođstvo domaćih.

(Izvor: youtube / Magic Moment)

Akcija po levoj strani je umalo bila izgubljena, i mnogi su videli da je tako pošto je lopta napustila okvire terena i otišla u gol-aut, ali se sudija na iznenađenje mnogih nije oglasio. To je iskoristio Džon Ruiz, odigrao kratko do Boaćija, on vratio do Gejlora Kange koji je savladao Kljajića za, ipak, neregularno vođstvo.

GORI INTERNET: Grobari besni, Delije iskrene – gol aut a ne gol! (FOTO)

Do kraja poluvremena gledali smo inicijativu Partizana, ali bez uspeha, a ista slika je viđena i u nastavku.

(Izvor: youtube / FK Partizan Beograd)

Partizan je držao loptu u svom posedu i ugrožavao je Manojlovića preko Ostojića iz kornera i Đurđevića koji je sa samo tri ili četiri metara prebacio gol nakon dodavanja Leonarda sa leve strane.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Kako je vreme odmicalo igrači Partizana su jalovo pokušavali da dođu do izglednije šanse i eventualnog gola, ali su umesto toga gosti bivali sve nervozniji i više komentarisali suđenje nego što su imali organizovane akcije ka golu Zvezde.

I takva konstalacija se održala do 87. minuta, dok najbolji igrač Partizana Uroš Đurđević nije stupio na scenu. Igrač koji se baš dugo mučio i igrao uz dosta nervoze, zakucao je loptu u mrežu Manojlovića posle dugog centaršuta sa desne strane i rezultat je bio poravnat.

(izvor: youtube / WM Media)

Ostalo je još šest minuta sa nadoknadom da jedna od ekipa dođe do pobede, ali ipak nije više bilo promena i još jednom je rezultat na stadionu ‘Rajko Mitić’ bio 1:1.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Crvena zvezda – Partizan 1:1 (1:0)
(Kanga 34, Đurđević 87)

Stadion: Rajko Mitić.
Sudija: Majo Vujović (Novi Sad).
Žuti kartoni: Anđelković, Plavšić – Everton, Đurđević.

Crvena zvezda: Manojlović – Petković, Frimpong, Luković, Anđelković – Donald, Le Talek – Plavšić, Kanga (od 79. Milijaš), Ruiz (od 76. Milić) – Boaći (od 83. Sikimić).

Partizan: Kljajić – Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić – Jevtović (od 64. Janković), Everton – Kosović (od 84. Tavamba), Stevanović (od 74. Mihajlović)  – Leonardo, Đurđević.

[/stextbox]

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga Srbije, 24. kolo

Petak:

Borac – Vojvodina 0:1 (0:1)
(Malbašić 25)

Subota:

Metalac – Bačka 0:1 (0:1)
(Trivunović 33)

Mladost – Novi Pazar 0:1 (0:0)
(Marković 69)

Napredak – Radnički Niš 1:2 (1:0)
(Ndiaje 20 – Stojanović 46, 50)

Rad – Javor 1:1 (0:1)
(Bainović 79 – Cvetković 6 pen)

Spartak ŽK – Čukarički 0:1 (0:0)
(Zorić 52pen)

Voždovac – Radnik 3:0 (1:0)
(Nikolić 45, Marinković 78, Dražić 79)

Crvena zvezda – Partizan 1:0 (1:0)
(Kanga 34 – Đurđević 87)

[/stextbox]

Rezultati by SofaScore

0
0

5 Komentara

  1. Jeste zvezda dala gol neregularno ali i onaj kljajic zvani rupa se bukvalno sklonio u levu stranu i ako je trebo da ceka loptu u zato sto mu je tu stranu pokrivao ostojic i kanga nebi sigurno pokusao tu da sutne jel bi pogodio ostojica

    0
    0
    Odgovori
  2. necemo se lazemo i nije potrebno. zvezdin gol iz auta..a to sto djurdjevic dao gol rukom, nikom nista…
    a i nije niko zasluzijo pobedu. ovi jedni ne znaju a ovi drugi nisu umeli

    0
    0
    Odgovori
  3. Све у свему, лош фудбал. Гробари су заслужили да добију ово чисто због игре у другом полувремену.
    Очајна Звезда. Петковић треба да престане да игра фудбал, а нека поведе и Луковића. Ми смо довели 100 нападача, а одбрана је катастрофа. Нема шта да се тражи у Европи са оваквом одбраном.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter