0
Domaći fudbal

PAKLENI POČETAK MESECA ZA RADNIK: Surduličane na startu marta očekuje zgusnut raspored

Objavljeno: 28.02.17 u 22:52

Pred ekipom Radnika je period od osam dana tokom kojih ih očekuju tri utakmice, od čega dve u gostima.

Već ukoliko sutra Radnik će odigrati odloženu utakmicu 22.kola Super lige Srbije protiv ekipe Metalca u Gornjem Milanovcu, a tri dana nakon toga gostovati će ekipi Voždovca. Na terenu u Surdulici 8. marta odigraće se „južnjački derbi“, kada Radniku u goste stiže Radnički iz Niša.

Pred polazak na put, šef struke Radnika, Bratislav Živković, veruje da je ovo prilika da se momci prikažu  u što boljem svetlu i daju sve od sebe da iz ovih mečeva izađu sa što boljim bilansom.

-Već sutra nas očekuje utakmica sa ekipom koja je izuzetno dobro organizovana. Metalac je tim koji ima kontinuitet u radu, trenera koji je s njima već dve godine i dobro su uigrani. Sigurno nisu na nivou od jesenas jer su ostali bez par ključnih igrača, ali činjenica da smo i mi i oni u sličnoj poziciji. Tim više će verovatno ovo biti jedna interesantna utakmica-

Živković dodaje i da je pred timom test za koji su se dugo pripremali u svakom smislu, zdravstveni bilten je odličan, nema odrađivanja kartona, svi igrači na raspolaganju:   

-Za kratak period igramo veliki broj utakmica. Najbitnije je da se tako i pripremamo. Mislim da možemo da pravimo određene rotacije a da ekipa to ne oseti u smislu nekog kvaliteta. Mislim da iz ovih par utakmica možemo da izvučemo dosta bodova, ali sigurno da će se i protivnici tu pitati i neće biti lako. Imamo sve igrače na raspolaganju i ja volim da kažem onako trenerski, na slatkim sam mukama. Pretpostavka je da će svi imati pravo na svoju minutažu i dobru priliku na putu do našeg zajedničkog cilja“ – jasan je Živković.

Utakmica FK Metalac – FK Radnik igra se 1.marta na stadionu Metalca u Gornem Milanovcu, početak susreta u 16h.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter