7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OČEKIVANO: Partizan izgubio spor pred Sudom za sportsku arbitražu

Objavljeno: 28.02.17 u 10:57

Partizan mora da plati zbog nepoštovanja ugovora.

Nije u pitanju odluka vezana za igranje u Evropi naredne sezone, ali svakako nije povoljna odluka po tim iz Humske.

Naime, kako saznaje HotSport, Sud za sportsku arbitražu u Lozani doneo je očekivanu odluku u sporu Partizana i menadžerske agencije koja je svojevremeno otkupila prava na Andriju Živkovića u iznosu od 1,5 miliona evra.

Prema sporazumu dve srane, Partizan nije prodao mladog vezistu i moraće da plati „penale“ od milion evra. Kada se podvuče crta, crno-beli su u minsuu od 2,5 miliona evra, što je potvrđeno odlukom suda u Lozani.

U toku je pokušaj pronalaska kompromisa, pošto ista agencija radi na prodaji Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića u Fiorentinu, a ovaj posao je blizu završetka.

Iz Lozane u Humskoj čekaju još bitniju odluku, povodom prava nastupa u Evropi naredne sezone, a u klubu veruju da će ta vest biti povoljna.

HOTSPORT SAZNAJE: Tandem Partizanovih bisera već može polako da pakuje kofere, Italijani spremili kaparu!

0
0

7 Komentara

    • Sad ce kreteni da se smisle nesto glupo,po starom losem obicaju,tipa ubaceni trojanci u Uefa,koji su potrovali komisiju i zahtevaju hitno ispitivanje od strane Fifa ili Marsovaca,kao sledece instance.

      0
      0
      Odgovori
  1. To je ono ocemu sam pisao komentare ali cuvene ovce,ispranog mozga su mi lupale minuse jer ne zele da cuju istinu.Veruju ovim sarlatanima iz uprave,koji ih svakodnevno lazu i obmanjuju,kao sto su i oni ranije.Eto im sada i Vuletic i Vucelic,koji im pustaju pricu kako su sigurni da nece placati penale,da su sredili situaciju a isto vazi i za igranje u Evropi,samo sada dobijaju na vremenu,lazuci navijace,da im ne bi zvizdali i da ih ne prozivaju.Izgubili ste silne milione na Zivkovicu,samo zbog ljudi iz uprave a zbog njih necete igrati Evropu naredne sezone.Mogu da svaljuju drvlje i kamenje na koga hoce,da mesaju i Zivkovica i njegovog oca i menadzere ali su samo oni krivi jer su mogli da ga prodaju na vreme ali nisu zeleli.Neki od njih su pomocu pretnje i ucena uzeli od Zivkovice svoj deo i to treba da se zna.A sada neka se raskokodakaju idioti poput GdK,penzionera,smejurije,ivana pfc i ostalih,kako su Vucic i Covic krivi za to i ostali dezurni krivci,koji zive u njihovoj praznoj glavi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda kriva, Vucic kriv, Covic kriv, Kokeza kriv, Terzic kriv, a i Zivkovic je kriv! Svi osim uprave JSD partizaИ!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter