0
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

VREMEPLOV: Jubilarni 100. derbi posle senzacionalnog preokreta pripao crveno-belima (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.17 u 23:55

Na tribinama meč večitih rivala pratilo je 80.000 gledalaca, čak tri gola su postignuta u drugom delu igre.

Polako se bliži 153. derbi, a kroz istoriju okršaja ‘večitih rivala’ bilo je dosta spektakularnih mečeva.

Svakako da je 100. utakmica, koja je odigrana na Đurđevdan, ostala u srcima pristalica crveno-bele boje iz Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda je posle preokreta savladala Partizan sa 2:1, pred krcatim tribinama na kojima se nalazilo 80.000 navijača jednih i drugih.

Posle prvog dela sve je ‘mirisalo na remi’, ali je finiš bio paklen – sa srećnim krajem za domaćina. Gosti iz Humske su poveli, u 71. minutu, preko Nenada Bjekovića juniora. Ipak, ulogu junaka imao je Mitko Stojkovski.

(Izvor: YouTube/CrniGuja)

Na Makedoncu je napravljen prekršaj za jedanesterac, a sa bele tačke je precizan bio Darko Kovačević. I onda su pomenuta dva igrača zamenila uloge, Stojkovski je ‘spakovao’ odbitak, posle šuta Kovačevića, u mrežu.

Svakako gol karijere, koji je obeležio njegovu ‘misiju’ u Crvenoj zvezdi. Evo i sastava:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

ZVEZDA: Milojević, Stefanović, Đorović, Radmanović, Stojkovski, Bajčetić, Adžić (Živković), Krupniković, Kovačević, Petković (Perović), Sakić. Trener: Ljupko Petrović.

PARTIZAN: Pandurović, Mirković, Saveljić, Nađ, Bolić, Đurić, Tešović, Ćurčić (Trenevski), Bjeković, Ćirić, Milošević. Trener: Ljubiša Tumbaković.

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter