5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

OVO SU GROBARI ČEKALI: Tavamba konačno proradio, Partizan savladao Inđiju!

Objavljeno: 21.02.17 u 15:32

Rezervisti crno-belih odigrali su prijateljski meč sa članom Prve lige Srbije i slavili sa 3:2.

Međutim mnogo više od same pobede navijače Partizana će odbradovati podatak da je kamerunski napadač, Leandre Tavamba, konačno proradio i na ovom meču upisao gol i asistenciju. 

Ovo je po crno-bele došlo u idealnom trenutku pošto u narednom kolu Marko Nikolić neće moći da računa na Uroša Đurđevića zbog kartona, a s obzirom da je mladi Vlahović povređen a Valeri Božinov napustio klub, strateg crno-belih ima jako tanak izbor u špicu napada.

Kamerunac je mrežu Inđije načeo u 24. minutu i tako postigao svoj prvi gol u dresu Partizana, na asistenciju Saše Marjanovića. Pet minuta kasnije Tavamba je ponovo bio u centru pažnje a ovoga puta kao asistent Nebojši Kosoviću za dupliranje prednosti.

Početkom drugog poluvremena, tačnije u 49. minutu crno-beli su stigli i do trećeg pogotka i to preko Nemanje Mihajlovića da bi Inđija do kraja meča upristojila poraz sa dva gola Lemajića.

Ipak malu strepnju za  predstavlja činjenica da je Tavamba u 30. minutu morao da napusti igru zbog bola u mišiću, ali se ipak očekuje da bude spreman za duel sa Borcem.

0
0

5 Komentara

  1. Bravo majstore, ‘samo’ da te niko ne OTRUJE i ne vredja na rasnoj osnovi-rasizmu i bices NAJJACA GOL-MASINA U Srbiji !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo Gdk sa izmenjenim nikovima u vidu rečenica. Sam se sebi smeješ. Zamlaćenko u četiri zida. Sam sebi klikćeš plusiće i drugima deliš minuse. Mnogo je tebi dosadno samosmehu. Sanjariš, ćokije, bankomate, mutante…dolazi lepše vreme pa neka te malo izvedu izvan zatvorenog prostora da prošetaš i izluftiraš.

      0
      0
      Odgovori
    • Ovaj šifonjer jedino može Inđiji da da gol i nikom više.Dečko nema pojma sa fudbalom,videlo se odmah na pripremnim utakmicama.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter