0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Goleada – osmica i pobeda Sitija u Mančesteru, šestica i trijumf Atletika u Nemačkoj (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.17 u 22:45

Neverovatno veče u osmini finala Lige šampiona gde je na dve utakmice postignuto 14 golova, a pobede su odneli ‘favoriti’.

Na Etihadu u Mančesteru je sve prštalo. Vodio je Siti, pa Monako, a na kraju je slavio tim iz Engleske i to ubedljivo 5:3. Sane je u 26. minutu probio, loptu ubacio u peterac, a Sterling savladao Subašića za 1:0. Ipak, šest minuta kasnije grešku Kabaljera iskoristio je Fabionjo, uposlio je Falkaa, a ‘El Tigre’ je loptu smestio u mrežu. Pravi šok za domaće navijače je usčedio u 40.minutu kada je Mbape doneo vođstvo Monaku 2:1.

Drugo poluvreme je počelo penalom za ‘kneževe’. Falkao je šutirao, ali je Kabaljero bio na mestu. Kazna je brzo usledila, igrao se 58. minut kada je Sterling uposlio Aguera, ovaj pobegao odbrani francuskog tima i uz veliku grešku Subašića pogodio za 2:2. Kada su svi pomislili da sledi preokret, Falkao je u 61. minutu ponovo doneo vođstvo gostima 2:3. Ipak, preokret se dogodio. Deset minuta kasnije Aguero je izjednačio na 3:3, u 77. minutu već je bilo 4:3, a strelac je bio Stons. Konačnih 5:3 za Siti postavio je Sane posle dodavanja Aguera, koji je dokazao Gvardioli da se bez njega ne može.


All Goals & highlights HD – Manchester City 5-3… by footballderby

Ništa manje zanimljivo bilo je u Leverkuzenu gde je Bajer poražen od vicešampiona Evrope Atletiko Madrida. ‘Jorgandžije’ su pobele u 17. minutu evrogolom Saula. Samo osam minuta kasnije sevnula je kontra, Gameiro je vukao dugo loptu, izvozao par igrača nemačkog tima, uposlio Grizmana, a ovaj bio ‘surov’ 2:0. Belarabi je u drugom poluvremenu smanjio na 1:2, ali je Gamerio sa ‘bele tačke’ povisio na 1:3. Stefan Savić je postigao autogol za novu nadu Bajera 2:3, ali je Tores rešio dilemu ko će u četvrtfinale 2:4, jer je teško poverovati da ‘aspirini’ mogu do iznenađenja na ‘Visente Kalderonu’.


All Goals & highlights HD – Bayer Leverkusen 2… by Live1Goals

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter