5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FENOMENALNO: Zvezdin novajlija stao uz Evertona, a on mu odgovorio sjajnom porukom! (FOTO)

Objavljeno: 21.02.17 u 10:52

Rasistički skandal koji se u nedelju desio na stadionu Rada na Banjici, podelio je Srbiju, ali je u najvećoj poruka glasi: ‘Reci NE rasizmu!’

Sa različitih strana stižu drugačije verzije skandala na Banjici i time će se pozabaviti disciplinski organi koji su za to zaduženi, ali poruka iz ovog slučaja mora biti samo jedna.

Upravo ona koju je poslao, između ostalih, i novi fudbaler Crvene zvezde Mateus Viveiros, koji je svom sunarodniku iz Partizana poslao sjajnu poruku putem Instagrama.

– Svi smo mi isti – napisao je Viveiros uz slike Evertona i sebe.

‘CRTICE’ SA MARAKANE: Brazilac ipak registrovan za Zvezdu, ‘Pogba iz Ugande’ će zameniti Donalda, ali kada?

Nije se dugo čekalo na odgovor Partizanovog Brazilca, koji je mladom Viveirosu odgovorio veoma srdačno.

– Hvala na podršci. Ne možemo da dozvolimo da ovo zlo zavlada svetom. Bog te blagoslovio – glasio je odgovor veziste crno-belih.

To je prava sportska priča, bravo!

Screenshot_2

0
0

5 Komentara

  1. Svako ko je stariji od 25 godina zna ko su i sta su navijaci Rada. Oni nisu rasisti, oni su nacisti 😀 Da oni imaju vlast bili bi gori od Hitlera. Ne podrzavam rasizam niti bilo kakvo vredjanje na osnovu boje koze, vere itd. Da me ne razumete pogresno, niko to ne zasluzuje bez obzira na svoje dela, ali moram da dodam da je ovaj fudbaler jako los covek sto se da zakljuciti po ponasanju u poslednjih godinu dana. Skoro na svakoj utakmici on je u nekoj raspravi sa nekim, da li je to igrac, da li navijaci protivnicke ekipe. Jednostavno, Everton je prgava osoba, ali ne zasluzuje takav tretman.

    0
    0
    Odgovori
  2. TO je ‘samo’ POSLEDICA „PRAVE I RUZNE, SRAMNE I TOKSICNE PRICE“ IZ CRVENOG LONCA „KUVARA“-TROVACA KOSARKASA PARTIZANA NA KOJU JOS CEKAMO ODGOVOR, OVO SA EVIJEM JE STRASNO, ALI I UJEDNO SKRECANJE TEME SA TROVANJA NASIH IGRACA U KRK NA KOJI CEKAMO ODGOVOR OD ORGANAAAA KO JE „KUVAR“ ILI „GLAVNI“ TROVACCCC !!! .!. XXAAXXAA .!.
    Jeftino i providno u reziji malih ‘organa’ kako da podlim i kukavickim metodama, a SVE iz proisteklog STRAHA i njima neshvatljivog NEUSPEHA, da SD PARTIZAN UZVRACA UDARCE I DA NIJE PAO POSLE SVIH NISKIH „UDARACA“, CAK, NAPROTIV PONOSNO STOJI I „UDARCE BROJI“, TRPI I CEKA, VRACA SE I JACA, POBEDA CE BITI NASA, KAO I OSVETA-STRASNAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter