2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRENULI U AKCIJU: Pola Evrope se sjatilo na Banjicu da skautira fudbalske talente!

Objavljeno: 20.02.17 u 10:25

U fokusu su bili uglavnom igrači Partizana, ali i dvojica iz redova Rada.

Posao je posao, pa su skauti klubova iz Evrope, već na otvaranju prolećnog dela sezone došli na Banjicu da “ snimaju“ potencijalna pojačanja za leto. Kako saznaje HotSport megdan su pratili predstavnici: Fiorentine, Torina, Intera, Hamburga, Verdera, Groningena, Genclerbirligija, Lokomotive iz Moskve…

Bili su fokusirani na ucinak Đurđevića, Milenkovića, Evertona, Leonarda i Jevtovića iz Partizana, a utiske nisu iznosili mada su detalje beležili precizno.Od igrača Rada pod lupom su bili kapiten Nikola Maraš i Aleksandar Lutovac.

Ipak, 4. marta sledi večiti derbi na stadionu „Rajko Mitić“ tako da pojedinci imaju novu priliku da se izbore za inostrani angazman, ali jedno je sigurno, i te kako ima intetresovanja za igrače iz srpskih klubova.

0
0

2 Komentara

  1. Sigurno sz zapazili „navijače“Rada. To su sve bistri i obrazovani momci i sigurno bi ih odveli u svoje klubove , samo mnogo vrede i cena im je visoka. Recimo prebacivanje u niži rang takmičenja i zabrana prisustva na sportskim priradbama 5 godina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter