3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EVERTON PRIZNAO: Pogrešio sam na Marakani, a Delije su mi slale ‘čudne’ poruke… (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.17 u 16:56

Partizanova ‘radilica’ i stub na sredini terena prisetio se pogotka na stadionu ‘Rajko Mitić’ i otkrio kako su posle proslave kod severa reagovale Delije.

Danas je pred novinarima na Kipru bio Everton Luiz, uvek zanimljiv sagovornik, jer je poznat kao ljubimac navijača Partizana, ali i ličnost koja je van terena i na njemu potpuno različitog ponašanja.

Dok je u prirodi izrazito miran i povučen, Everton se na terenu pretvara u pravu ‘mašinu’ kojom melje rivale u veznom redu, a neretno i ulazi u verbalnu komunikaciju sa protivničkim igračima i navijačima.

SOBARICA NA KIPRU: Gde je ‘Batko’? A ‘Batka’ nema!

Tako je bilo na 151. ‘večitom’ derbiju prošle sezone kada je na stadionu ‘Rajko Mitić’ posle gola u 95. minutu sa preko 30 metara potrčao ka Zvezdinim navijačima i tamo ‘otplesao’ sambu.

– Ne, ne, ovog puta idem na Jug, kod naših navijača. Tada sam bio ‘vruć’ i napravio sam grešku – istakao je Everton i pojasnio je kakve su posle toga bile reakcije Delija:

– Na ulici nikada nisam imao nijednu neprijatnost. Slali su mi samo poruke vulgarnog i ‘čudnog’ karaktera na ‘Fejsbuku’ – rekao je popularni ‘Evi’.

Everton Luiz Guimaraes Bilher Super liga Srbije, Crvena Zvezda - Partizan 16. April. 2016. Beograd Srbija Plej of Play off  (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
Everton Luiz Guimaraes Bilher Super liga Srbije, Crvena Zvezda – Partizan 16. April. 2016. Beograd Srbija Plej of Play off (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Već u trećem kolu prolećnog dela Superlige crno-bele i Evertona dočekuje ‘večiti’ derbi protiv Crvene zvezde.

– Moramo da budemo koncentrisani na duele koji nas očekuju pre derbija. Ali, iskren da budem, ne možemo da skrenemo misli sa te utakmice. Imam iskustva igranja ‘večitih’ derbija, osećam se dobro na njima, volim da ih igram i jako mi je drago što sam se prošle sezone upisao u strelce i sprečio da Partizan izgubi.

U prethodnih godinu dana učvrstio je svoju poziciju ljubimca Grobara, što mu imponuje:

– Drago mi je da me cene i da su prepoznali to što dok sam na terenu ne želim da se predam, već se borim dok god to mogu. Za svakog fudbalera znači kada ga navijači vole. Imam tu sreću da je takav odnos između mene i Grobara. Ubeđen sam da će 2017. biti još bolja – istakao je Brazilac.

Obično je prevodilac bio Valeri Božinov, ali pošto Bugarin nije na pripremama sa crno-belima, tu ulogu preuzeo je pomoćni trener Andrija Delibašić.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

3 Komentara

  1. Jbg. jedna ‘greska’ k’o NIJEDNA, MORAS PONOVITI ‘GRESKU“ SA 30 METARA JOS KOJI PUT .!. XXAAXXAA .!. BUSIII „GANE EVIII BRATE NAS CRNO-BELIII

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter